BiQs historie

2014

BiQ passerer 1 million registrerede virksomheder i databasen, heraf bl.a. 194.556 aktive ApS og 38.580 aktive A/S.

BiQ vinder sit andet EU-udbud og forbliver eneleverandør af regnskaber samt erhvervsoplysninger til Skat.

Børsen integrerer data fra BiQs API i alle online artikler.

2013

BiQ investerer i Mapicture ApS, der er specialister i visualisering af data. Dermed forenes BiQ’s styrker på CVR og OIS-data med Mapictures stærke specialer indenfor kortteknologi, CPR data og statistiske databanker.

BiQ tilføjer enkeltmandsvirksomheder, P-enheder og reklamebeskyttede virksomheder til databasen.

Det er også i 2013, at BiQ får færdiggjort geokodning af alle selskabsadresser, produktionsenheder og ejendomme på Matrikelkortet.

2012

BiQ lancerer en App til både iPhone og Android.

2011

BiQ bliver distributør af ejendomsdata fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Dermed kan BiQ kortlægge pantebrevskarrusellerne, vise ejendomsmarkedet i geografisk opdelte områder, og i kombinationen med BiQs selskabsoplysninger give mulighed for indsigt i koncerners ejendomsbesiddelser.

65.000 prøveabonnementer passeres i Q4 2011.

2010

BiQ og TimeLog påbegynder et samarbejde, der giver brugere af TimeLog Project adgang til BiQ-data via BiQ's API. Timelogs kunder kan dermed få detaljeret indsigt i eksisterende og potentielle kunder, kontaktpersoners erhvervsmæssige baggrund samt naturligvis adgang til nøgletal, kontaktpersoner, ejerforhold, netværk og regnskaber.

Medio 2010 vinder BiQ sit første EU-udbud, der gør BiQ til eneleverandør af regnskaber og erhvervsoplysninger til Skat.

2010 afsluttes med et regnskab som viser et styrket BiQ, der som en af de få virksomheder kom ud af finanskrisen i 2010 med en omsætning der steg med 20% og et primært resultat der steg med 33%.

2009

BiQ indgår en aftale med Statstidende så det bliver muligt at overvåge konkursdekreter, fordringsprøvelser og boafslutninger på selskaber. Dermed får BiQs kunder et forspring i forhold til konkursregistreringerne i CVR, der udmeldes noget senere end i Statstidende.

2008

BiQ integrerer firmaernes økonomiske nøgletal i databasen.

2008 var også året hvor BiQ passerede 25.000 prøveabonnenter.

2007, 2008 & 2009

BiQ kåres til Gazelle af Dagbladet Børsen.

2003

BiQ kortlægger alle VL-grupperne, der giver indsigt i diverse erhvervspersoners netværk udover deres direktions- og bestyrelsesposter.

2002

D. 1. august lanceres www.biq.dk, som det første webbaserede værktøj med dagligt opdaterede data fra Erhvervsstyrelsen (tidligere: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. BiQ bliver hurtigt leverandør af artikler til Politiken på baggrund disse dataregistreringer. Samtidig lanceres netværkskortlægning som feature til databasen, som det første produkt af sin art.

BiQ indgår samarbejde med Infomedia. Dermed får BiQ's abonnenter direkte adgang til søgning i Infomedias artikeldatabase med artikler fra danske medier som Politiken, Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, Ekstra Bladet, Weekendavisen, Information, Ritzau, Ugebrevet A4 m.fl.

2000

BiQ ApS blev stiftet d. 15. november med kapital fra bl.a. ventureselskabet Prey4 A/S, der havde Spar Nord Bank blandt investorerne.

Netgroup Holding ApS bliver medejere.