Case: CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Sådan bruger Jimmi Christensen BiQ

"Vi bruger BiQ til at indhente informationer om nuværende og potentielle kunder, herunder sammenhængene mellem de forskellige netværk, som selskaber og personer besidder. Bl.a. gennem netværksfunktionen men også via historikken for de enkelte selskaber og/eller personer. Der primært udnyttes ved vurdering af accept som revisor for den nuværende eller potentielle kunde."

"Specielt Netværksfunktionen er rigtig god; vi bruger den til at få overblik over nuværende eller potentielle kunders samlede ejerskaber i selskaber, koncernstrukturer samt mulige ledelsesposter mv."

Overvågning

Herudover bruger CR's statsautoriserede revisorer løbende BiQ's Overvågningsfunktion til at se hvilke selskaber, der vælger dem som revisor, således at de kan reagere, såfremt de ikke bliver orienteret fra E&S eller kunden selv:

"Vi har konkret haft et tilfælde, hvor vi ved en fejl er valgt som revisor - og seneste praksis viser at revisor får bøder hvis der ikke reageres."

BiQ's styrker

Når de særlige fordele ved BiQ skal findes, er Jimmi Christensen ikke i tvivl:

"Jeg vil specielt fremhæve netværksfunktionen som en klar fordel i forhold til øvrige udbydere af lignende produkter specielt i relation til salg, derudover også at historikken er bevaret. Desuden er brugervenligheden, herunder overblikket og strukturen på de enkelte sider rigtig god."

"Alt i alt er BiQ et super værktøj!"