Case: Dagbladet Børsen

Sådan bruger Peter Utzon BiQ

Jeg bruger BiQ til informationssøgning og overvågning. I denne sammenhæng er konkurrerende selskaber (CVR) – som jeg også bruger – nærmest blevet et supplement til BiQ. Vores journalister har alle adgang til BIQ, og hver enkelt har deres egen overvågningsprofil. Sammenlagt overvåges formentlig broderparten af dansk erhvervsliv på denne måde via BiQ.

Overvågninger

Mine overvågninger begrænser sig oftest til verserende sager, hvor jeg for alt i verden ikke vil misse vigtig information som et chefskifte, en konkurs eller andre vigtige informationer, og her er BiQ et godt værktøj, da det blandt andet er simpelt at oprette og slette overvågninger.

Netværk og historik

Det er helt grundlæggende for landets førende erhvervsavis at have styr på dansk erhvervslivs persongalleri, hvem hører til hvor, og hvordan er de knyttet sammen. Samtidig er det vigtigt i en travl hverdag, at have den hurtige, enkle og pålidelige adgang til data. Netværksdelen hos BiQ giver et formidabelt overblik, og med dens omfattende historik er BiQ ganske enkelt et uundværligt værktøj i min research.

Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ på personoplysningsdelen klart markedsledende i Danmark.