5ch, Klovtofte by, Taastrup Nykirke, pr. 18-03-2017

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5ch, Klovtofte by, Taastrup Nykirke

Adresse

Klovtofteparken 12
2630 Taastrup

Tinglyst areal 143 m², heraf vej 0 m².

Området:
I den nordlige del af Taastrup ligger dette rummelige rækkehus med et bebygget areal på 66 m². Stueetage 66 m², 1. sal 52 m² samt 66 m² kælder (heraf loftshøjde lavere end 1,25 m over terræn). Boligen er meget centralt beliggende. Der er gode parkeringsforhold i bebyggelsen. Få hundrede meter fra adressen starter Taastrup Hovedgade, som byder på et bredt udvalg af dagligvare- og specialbutikker, og man kan spadsere til Taastrup Torv på et kvarters tid. Det tager desuden kun 25 minutter at komme til Indre By, enten med S-toget fra Taastrup Station eller med bilen ad Holbækmotorvejen.

Indretning:
Boligen er opført i 1½ plan og med kælder. Kælderen indeholder flere disponible rum samt vaskerum. Der er god plads i kælderen til opbevaring. (kælderen er ikke godkendt til beboelse).
Stueetagen indeholder entre, rummeligt køkken/alrum med pæne hvide elementer og komplette hvidevarer, pænt og lyst gæstetoilet samt rummelig og lys stue med udgang til solrig have og overdækket terrasse. Haven er lukket og nem at holde. 1.sal: Indrettet med 4 regulære soveværelser, fordelingsgang samt lyst badeværelse med brus.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i gule mursten og med betontagstenstag. Boligen opvarmes med fjernvarme. Vandforsyning er alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Separatkloakeret: spildevand + tag- og overfladevand.

Hvidevarer:
Indbygningsovn ”Voss”, keramisk kogeplade ”mærke ukendt”, emhætte ”mærke ukendt”, køleskab ”mærke ukendt”, opvaskemaskine ”Bosch”, vaskemaskine ”mærke ukendt”, tørretumbler ”mærke ukendt”, microovn ”mærke ukendt”.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2015 kr. 1600000, heraf grundværdi kr. 487300

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Delexter John Schnupp Dizon og Dona Shahani Ceje Lorica

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Flemming Jensen

Dalgasgade 29A
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Advokat Flemming Jensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


18.04.2017 kl. 13:30
Retten i Glostrup
Retssal 301
Stationsparken 27
2600 Glostrup

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Lars Johannesen

Dalgasgade 29A
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Glostrup

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Lars Johannesen

Dalgasgade 29A
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Glostrup
Sagsnummer: AS 222/2016

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2017-03-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.