85c, Tjæreborg by, Tjæreborg, pr. 05-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

85c, Tjæreborg by, Tjæreborg

Adresse

Tradsborgvej 66
6731 Tjæreborg

Tinglyst areal 1.288 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1948. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er tegl iflg. BBR-meddelelsen, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 90 m². Der er endvidere en garage med et registreret areal på 50 m².

Oplyst af ejers familie, at nye vinduer og køkken opsat omkring år 2008.

Boligen indeholder entré, soveværelse, bad og wc, køkken, stuen og bryggers samt stor have.

Entréen er med mørkt klinkegulv, hvide trævægge og lofter. Herfra adgang til soveværelse med laminattrægulv, hvide vægge og lofter. Fra entréen ligeledes adgang til badeværelse og køkken. Badeværelse med lille bruseniche og wc, hvide skabe og håndvask. Køkkenet har plads til mindre spisebord. Derudover stor køkkenbordplade i træ, god skabsplads, emhætte, induktionskogeplade, ovn og skjult opvaskemaskine – alle mrk. Siemens. Køkkenet er er iflg. ejers familie fra 2008.

Fra køkkenet er der via dobbelt fransk dør adgang til stue med godt lysindfald. Stuen er med gulvtæppe, hvide vægge og hvide loftsplader. Bryggers indeholder store indbyggede højskab, klinkegulv, vaskemaskine mrk. Bosch og tørretumbler mrk. Electrolux.

Til ejendommen hører garage med port. Gulvet er beton og væggene er letbeton og tag i bølgeeternit. Til garagen er et bagrum med hvide klinker på væggene og træloft. Rummet indeholder et ålekar.

Iflg. BBR-meddelelsen forefindes to tanke på hhv. 1.800 og 1.200 liter. Tanken fra 1965 kunne dog ikke findes ved besigtigelsen. På ejendommen er opsat rottefælder.

Ejendommen opvarmes via et-kammerfyr. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er nedsivning til sivedræn.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 670000, heraf grundværdi kr. 99200

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Jens Peter Winther

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Jens Peter Winther
v/bobestyrer, advokat Dan B. Larsen
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


02.01.2019 kl. 09:00
Retten i Esbjerg
Retssal 13, 1. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bobestyrer, advokat Dan B. Larsen
Dahl
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg

Rekvirering af salgsopstilling


Bobestyrer, advokat Dan B. Larsen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion udgjorde kr. 360.000.

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 27.12.2018 kl. 12.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 8891 8972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

Esbjerg
Sagsnummer: AS 316/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.