53p, Horne by, Horne, pr. 05-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

53p, Horne by, Horne

Adresse

Hornelandevej 97
5600 Faaborg

Tinglyst areal 3.475 m², heraf vej 0 m².

Enfamiliesejendom (stuehus til nedlagt landbrug) i 2 plan opført i 1875 i mursten, der er gulmalet og med cementstentag. Det bebyggede areal udgør 95 m² og boligarealet udgør 155 m², idet tagetagen udgør 71 m², hvoraf 60 m² er udnyttet.

Ejendommen indeholder i stueetagen entré med klinkegulv og brændeovn, køkken med klinkegulv, keramisk komfur med fire plader og ovn uden mærke, emhætte uden mærke, køleskab uden mærke og opvaskemaskine mrk. Asco, der tilhører lejer, og udgang til terrasse, soveværelse med tæppe, værelse med tæppe, toilet / bad med bruseniche, lille mellemgang med vaskesøjle med vaskemaskine mrk. Aeg og tørretumbler, der begge tilhører lejer og værelse med trægulv.

Fra entreen via tæppebelagt trappe adgang til 1. sal, som har laminatgulv, skråvægge – et stort rum og et rum med tæppe, som benyttes som bl.a. arbejdsværelse og soveværelse.

Herudover forefindes udhus / sidebygning opført i 1875 i mursten, der er rødmalet og med eternittag på 142 m². Lejer har 2/3 af sidebygningen – de to yderrum. Den midterste port er aflåst og er ejers. Den ene ende består af en garage med sten- / betongulv og lille depotrum til opmagasinering. Den anden ende består af et fyrrum – det er et pillefyr – der også er et værksted samt et rådt lokale med frit udsyn op til taget – benyttes til opmagasinering samt udhus / hønsehus opført i 1920 i mursten med tegltag på 21 m².

Ejendommen opvarmes med centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr til fast brændsel, vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg og afløb sker til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 960000, heraf grundværdi kr. 150200

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Flemming Schack

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

AdvokatFyn a/s

Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Auktionsbekendtgører

AdvokatFyn a/s og Retten i Svendborg, Fogedretten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.12.2018 kl. 09:00
Retten i Svendborg
Fogedretten
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


AdvokatFyn a/s

Kullinggade 31C
5700 Faaborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

AdvokatFyn a/s og Fogedretten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


AdvokatFyn a/s

Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Ekstra bemærkninger

Der henvises til yderligere oplysninger på www.itvang.dk

Retskreds

Svendborg
Sagsnummer: AS 7-284/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.