299, Nordborg, pr. 05-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

299, Nordborg

Adresse

Smedegade 9
6430 Nordborg

Tinglyst areal 448 m², heraf vej 0 m².

Ældre ejendom i Nordborg opført i 1910 i mursten og med tegltag. Ejendommen har et samlet bebygget areal på 82 m² og et samlet boligareal på 130 m². Huset trænger til en kærlig hånd.

Husets hoveddør fører til en entre, hvorfra der er adgang til et rum, der tidligere har været anvendt til stue og soveværelse. Fra rummet er der adgang til et walk inn closet. Fra entre’en er der endvidere adgang til et nyere (ej oprindeligt) badeværelse med brus samt til et køkken alrum. I køkkenet, der er af nyere dato (ej oprindeligt), findes et ældre Voss glaskeramisk komfur, en ældre Wasco emhætte og opvaskemaskine samt et ældre Atlas køleskab. Fra køkkenet er der adgang til en mindre gang/entre ved husets anden indgangsdør i tilbygningen. Fra gangen er der adgang til en mindre kælder på ca. 6 m². Adgangen til kælderen er spærret af et hyldearrangement. Fra gangen er der endvidere adgang til et værelse og via en stejl trappe til en gildesal på 1. sal samt til et fyrrum, hvorfra der ligeledes er adgang ud til. I rummet findes en ældre Electrolux fryser.

Ejendommen opvarmes ved centralvarme fra eget anlæg, el-kammer fyr. Opvarmningsmiddel: Naturgas.

På siden af husets tilbygning findes en overdækket terrasse. Til huset hører en mindre have udlagt i græs, et redskabsrum med 2 rum med særskilte indgange samt en tidligere garage, som har været anvendt til fotostudie og genbrugsbutik. I garagen findes en ældre Wasco bordovn. Fra garagen er der er der adgang til 2 mindre rum samt ud til husets have. Der findes p-pladser både på husets venstre og højre side samt til højre for garagen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 580000, heraf grundværdi kr. 94800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karen Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab

Sundsnæs 2
6300 Gråsten

Auktionsbekendtgører

Retten i Sønderborg, Fogedretten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


03.01.2019 kl. 11:30
Retten i Sønderborg
Fogedretten, retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab

Sundsnæs 2
6300 Gråsten

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab, Retten i Sønderborg, fogedretten og på Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab

Sundsnæs 2
6300 Gråsten

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Ved auktionen den 29.11.2018 fremkom ingen bud.

Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 19.12.2018 kl. 15.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Jette Skursch på js@kjems.dk eller tlf.nr. 74651140 senest den 18.12.2018 kl. 12.00. Fremvisningen aflyses, hvis der ikke er tilmeldinger.

Retskreds

Sønderborg
Sagsnummer: AS 6-473/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.