24h, Køng by, Køng, pr. 05-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

24h, Køng by, Køng

Adresse

Skovgyden 5
5620 Glamsbjerg

Tinglyst areal 1.272 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1877. Om-/tilbygget i 1972, bebygget areal 124 m². Boligareal 149 m², fordelt på 124 m² bygningsareal og 25 m² udnyttet tagetage. Bygning 2 opført år ukendt, garage med bebygget areal på 35 m². Bygning 3 opført i 2003, udhus (drivhus) med bebygget areal på 10 m².

Ejendommen er opført i hvidmalede pudsede mursten med tag af fibercement.

Ejendommen indeholder entré med orange gulvtæppe, vægge med træpaneler, listeloft, trappe til 1. sal, garderobeplads under trappe samt adgang til køkken og spisestue. Køkkenet indeholder gråt linoleumsgulv, loft med træpaneler, rød laminatbordplade, blå klinker på væggen ved bordplade, hvide elementer, ovn mrk. Bistro, komfur mrk. Husqvarna, opvaskemaskine mrk. Siemens samt adgang til bryggers. Bryggers indeholder træbeklædte vægge, gråt linoleumsgulv, indbyggede skabe samt adgang til have og badeværelse. Badeværelse indeholder grå gulvklinker, turkisgrønne vægklinker og badekar. Spisestue indeholder gråt gulvtæppe, loft med træplader, adgang til stue samt til værelse med lyst gulvtæppe og vægge delvist med træpaneler. Stue indeholder stort vinduesparti og terrassedør til haven, gråt gulvtæppe, træloft samt adgang til soveværelse med grønt gulvtæppe, listeloft og indbygget skabe. Overalt i stueetagen er der mørke trædøre og fritlagte loftbjælker hvor intet andet er nævnt.

1. salen indeholder lille repos med trægulv, indbyggede skabe samt adgang til 2 værelser. Begge værelser er med hvidmalede lofter, grå gulvtæpper og gråmalede døre.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe.

Garagen (bygning 2) er opført i pudsede hvide mursten og med tag af cementtagsten. Garagen er med betongulv, skydeport, loft og indeholder desuden værksted og fyrrum med varmepumpe mrk. CTC Gastech. Loft er ikke besigtiget.

Drivhus (bygning 3) er opført i glas.

Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt.

Til ejendommen hører en anlagt have med udsigt til marker.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 09.11.2018. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5506.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 640000, heraf grundværdi kr. 96800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter: Villy Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Villy Jensen v/bobestyrer, advokat Flemming Hartvig Pedersen v/advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


18.12.2018 kl. 13:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5506

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

I annonce indrykket i Statstidende den 28.11.2018 fremgik at ejendommen fremvises for interesserede den 10.10.2018. Dette er ikke korrekt.

Ejendommen fremvises for interesserede den 10.12.2018 kl. 14.00. Forudgående tilmelding skal ske til Focus Advokater P/S på tlf.nr. 63 14 20 50 eller 63 14 20 20 eller mail saha@focus-advokater.dk

Retskreds

Odense
Sagsnummer: AS 505/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.