234, Stubbæk, Ensted, pr. 06-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

234, Stubbæk, Ensted

Adresse

Gammel Tinglevvej 32
6200 Aabenraa

Ejendommen, med et tinglyst areal på 1.232 m², heraf vej 0 m², er et fritliggende hus, der ifølge BBR-meddelelsen har et samlet bebygget areal på 142 m², udnyttet tagetage 59 m². Beboelse andrager 154 m² og en i ejendommen indbygget garage andragende 30 m², udestue 17 m² og tagareal på 59 m². Ejendommen er opført i 1933, og ydervægge er mursten og taget er med fibercement. Endelig er der et udhus og ydervæggene er af træ og taget er med metalplader. Udhuset er opført i 1970 (anslået).

I øvrigt kan ejendommen beskrives som følger:

Der er tale om en 1½-plans pudset villa, hvor der er påført en tilbygning med fladt tag og indbygget heri er en mindre garage. Der forefandtes i bygningen soveværelse, køkken/alrum, bryggers, badeværelse med badekar og endelig via en baggang et vaskerum, hvor der var en vaskesøjle.

Overetagen består af mellemgang der giver fordeling til 3 værelser, der alle er monteret med termoruder, men i forbindelse med besigtigelsen syntes det at kunne konstateres at bundstykkerne er en smule ”rådne”.

I forbindelse med besigtigelsen blev der forefundet køleskab af mrk. Gorenje, emhætte og komfur – begge af ukendt mærke og af ældre dato.

Der beror en lejekontrakt, der er vedhæftet salgsopstillingen, og som en køber skal være opmærksom på.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 800000, heraf grundværdi kr. 217200

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Dansk Bolig Service IVS (tidligere Norkap IVS)

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 Kø

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


10.01.2019 kl. 10:30
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 03.01.2019 kl. 08.30 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. senest torsdag den 27.12.2018 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

Sønderborg
Sagsnummer: AS 6-549/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.