263, Hellevad Ejerlav, Hellevad, pr. 06-12-2018

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

263, Hellevad Ejerlav, Hellevad

Adresse

Surbækvej 7
6230 Rødekro

Ejendommen, med et tinglyst areal på 600 m², heraf vej 0 m², er et fritliggende enfamilieshus, der ifølge BBR-meddelelsen har et bebygget areal på 80 m², samlet tagareal på 50 m², og samtlige kvadratmeter udnyttet, hvorfor det samlede boligareal er på 130 m², opført i 1937, ligesom der på grunden er bygning nr. 2, garage, på 60 m². Begge bygninger er opført i mursten og med tegltag. I øvrigt kan ejendommen beskrives som følger:

2-plans villa opført i røde mursten med tilhørende udhus og garage. Der er en overdækket terrasse/udestue på ca. 25 m² med brændeovn.

I stueplan er der et nyere køkken all/rum med direkte adgang til stue. I køkkenet blev der forefundet induktionskogeplade af mrk. Gorenje, 1 emhætte af mrk. Gram, 1 ovn af mrk. Gram samt 1 opvaskemaskine af mrk. Gram.

På 1. salen er der et soveværelse med et nyere laminatgulv, mellemgang med samme gulvtype og et badeværelse med linoleumsgulv. Herudover er der yderligere 1 mindre værelse med laminatgulv. Overalt i ejendommen er der monteret termovinduer af plastik.

Ejendommen er tilknyttet privat, alment vandforsyningsanlæg, og afløb er til separat kloakeret, der optager både spildevand-, tag- og overfladevand.

Ejendommen opvarmes med olie og ifølge BBR-meddelelsen er der en udendørs tank på 1.200 liter. Tidligere har været en tank på 2.500 liter, der ifølge BBR-meddelelsen har været nedgravet, men sløjfet i 1982.

Ejendommen er tilsyneladende udlejet og rekvirenten forsøger at tilvejebringe nærmere oplysninger vedrørende lejemålet, herunder lejekontrakt, depositum, husleje m.v.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 560000, heraf grundværdi kr. 73200

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Dansk Bolig Service IVS (tidl. Norkap IVS)

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


10.01.2019 kl. 11:00
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 03.01.2019 kl. 10.30 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. senest 27.12.2018 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

Sønderborg
Sagsnummer: AS 6-551/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2018-12-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.