10ao, Holme by, Holme, pr. 08-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10ao, Holme by, Holme

Adresse

Holme Parkvej 220
8270 Højbjerg

Villa i Højbjerg.

Tinglyst areal 645 m², heraf vej 0 m².

Oplysninger ifølge BBR: Bygning 1: Fritliggende enfamilieshus opført i 1986. Bebygget areal 173 m², heraf indbygget carport 35 m² (inkl. skur i bunden af carport, dette ses ikke selvstændigt registreret i BBR, hvorfor areal ukendt). Samlet bygningsareal på 173 m², og boligareal på 138 m².

Huset er opført i brunlige mursten med tag af rødbrune tegl. Ved indgang i gavlen findes et bryggers med hvide klinker på gulvet. Bryggerset indeholder vaskemaskine og tørretumbler af mærket AEG samt bord med håndvask. Herfra er der adgang til køkken med køle-/fryseskab af mærket Electrolux, Gorenje ovn med keramiske kogeplader og Siemens opvaskemaskine. Der er hvide elementer og hvide klinker på væggene.

I forlængelse af køkkenet findes alrum med adgang til to værelser, entré, dobbelt glasdør til stue og udgang til have og sydvendt terrasse. Fra entréen er der adgang til badeværelse med toilet og bad. Fra stuen er der adgang til entré, køkken og soveværelse samt til have og sydøstvendt terrasse.

I forlængelse af soveværelset er der adgang til badeværelse med brus, toilet og badekar. Der er hvide klinker og hvide elementer. I køkkenet er der mørkt trægulv, mens der i værelserne og stuen er lyse trægulve.

Der er i de to badeværelser, entréen og bryggerset hvide klinker på gulvet. Der er i hele huset lyse trælofter. Alle vinduer og hoveddør er af træ. Huset fremstår som helhed i fin stand.

Huset opvarmes med fjernvarme. I stuen findes endvidere en brændeovn.

I forlængelse af huset er der en carport med plads til én bil. For enden af carporten er der et redskabskur. Herudover have med to terrasser.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/4079

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 2600000, heraf grundværdi kr. 817100

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Henrik Volqvartz Christiansen og person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Bank A/S v/advokat Maria Adelheid
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


29.01.2019 kl. 11:00
Retten i Aarhus
Fogedretten, Retssal K1
Kannikegade 16
8000 Aarhus C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aarhus, Fogedretten og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/4079

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Århus
Sagsnummer: AS 20-292/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.