5gf, Trørød by, Gl. Holte, pr. 09-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5gf, Trørød by, Gl. Holte

Adresse

Kratmosevej 4
2950 Vedbæk

Tinglyst areal 1.575 m², heraf vej 0 m².

Generelle indledende bemærkninger: Ved indgangen til grunden ligger et kombineret garage/redskabsskur, der er opført i sort træ. Bagerst på grunden ligger huset med en nedgravet swimmingpool foran hoveddøren.

Udvendig besigtigelse: Huset er iflg. BBR fra 1962 og opført bagerst på grunden. En sti fører fra indgangen foran garagen op til huset. Det fremstår med gule sten og hvide vinduespartier og mørke tagsten. Det er en hvidmalet trækant under taget. Der er desuden en stor overdækket terrasse. Haven er delvist vildvokset. Den nedgravede swimmingpool trænger til rengøring og vedligehold. Der henstår en del udendørs møbler på grunden.

Indvendig besigtigelse: Huset består af stueplan og kælder begge bygget som mezzanin. I stueplan er der et mindre køkken, vinkelstue med pejs, på mezzanin, badeværelse med brus og 3 små værelse. Dørene er af træ og hvidmalede, og fremstår i gennemsnitlig stand. Der er parketgulve der skønnes i fin stand, men trænger til rengøring. Vinduerne er termoruder og fremstår pæne. Vægge og lofter er i pæn stand.

Huset fremstår ubeboet og trænger til en kraftig rengøring. Der er afbrud for både varme og el.

Køkkenet er lille med hvide elementer og mørke køkkenborde af træ. Der er en Siemens ovn og en induktionskogeplade. Køleskabet har stået med madvarer uden strøm og er kassabelt. Stuen er en vinkelstue med pejs. Lofter er fjernet, så der er åbent til kip med fritliggende bjælker, og der er indsat Velux ovenlysvinduer. Væggene er hvidpudsede og fremstår pæne. Badeværelset er med toilet vask og brusekabine. I det ene af værelserne er loftet fjernet så der er åbent til kip med fritliggende bjælker, og der er indsat Velux ovenlysvinduer som i stuen. Kælderen, der har egen indgang, består af indgang/fyrrum, bad med jacuzzi, viktualierum, vaskerum og stort vinkelværelse med pejs.

Der har været en mindre vandskade i kælderens fordelingsentre. Huset er opvarmet med naturgas fyr af mrk. Geminox. I vaskerummet er vaskemaskine af mrk. Electrolux og tørretumbler af mrk. Siemens. I viktualierummet er stort fryseskab af mrk. Liebher.

Lejemål: Ejendommen er udlejet til 30.09.2022. Der er betalt depositum med kr. 30.000, forudbetalt leje med kr. 30.000 og der betales kr. 30.000 i kvartalet i husleje og kr. 10.700 i have- og poolleje i kvartalet. Der henvises til vedlagte lejekontrakt samt tillæg til lejekontrakt.

Oplysninger fra ejer: Ejer oplyser, at der har været 3-4 vandskader dels på ejendommen i haven, hvorved en havemur bl.a. er væltet og dels i ejendommens kælder. Oplysninger fra nabo: Der er nabostridigheder bl.a. omkring et varmepumpeanlæg ti opvarming af swimmingpool.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5411

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 4500000, heraf grundværdi kr. 3346700

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jakob Teilmann

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Rudersdal Kommune v/advokat Piya Mukherjee
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


06.02.2019 kl. 11:30
Retten i Lyngby
Retssal 3,6
Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Lyngby og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5411

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 0.

Retskreds

Lyngby
Sagsnummer: AS 174/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.