57d, Røjle by, Strib-Røjleskov, pr. 09-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

57d, Røjle by, Strib-Røjleskov

Adresse

Abelonelundvej 15
5500 Middelfart

Bygning til lager (Erhverv).

Tinglyst areal 1.056 m², heraf vej 149 m².

Bygning til lager Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1963. Bebygget areal 200 m². Samlet erhvervsareal 263 m², heraf 63 m² udnyttet tagetage.

Ejendommen er opført i gule mursten med brunmalet træbeklædning samt tag af bølgeeternit. Carport beliggende på forsiden af ejendommen samt overdækket opbevaringsplads beliggende på bagsiden af ejendommen fremgår ikke af BBR, hvorfor der tages forbehold for lovligheden af disse.

Ejendommen indeholder værksted med rødbrune gulvklinker, vægge delvist beklædt med hvide klinker, hvidmalet betonloft, dobbeltdør med adgang til overdækket opbevaringsplads samt adgang til gennemgangsrum og entre med trappe til 1. sal. Gennemgangsrum med vægge og loft i træbeklædning samt adgang til tidligere kølerum med loft til kip. Opgang til 1. sal med åbent repos samt adgang til toilet. Toilet er med gråt mosaikgulv, hvide vægklinker samt porcelænshåndvask.

1. sal indeholder fordelingsgang med adgang til kontor, som indeholder brunt gulvtæppe, hvidmalede vægge, loft til kip og listeloft. Fra fordelingsgangen, som er med brunt gulvtæppe og hvidmalede vægge, er der ligeledes adgang til disponibelt rum, lagerrum, frokoststue samt tekøkken. Lagerrum er med synlige bjælker og gråt gulvtæppe. Frokoststue indeholder vægge med gråmalet panelbeklædning samt brunt gulvtæppe. Tekøkken er med laminatbordplade, komfur mrk. ukendt, gråt linoleumsgulv og væghængt overskab i træ.

Ejendommen opvarmes med el. Hertil bemærkes det, at der på ejendommen er forsyningsforbud mod opvarmning med el jf. ejendomsdatarapport af 03.12.2018. Det bemærkes ligeledes, at ejendommen er omfattet af lokalplan 32.05 og ejendommen er beliggende i byzone, hvor området er boligområde. Endelig bemærkes, at der på ejendommen pt forefindes byggematerialer mv. samt nogle store maskiner. Efter det oplyste tilhører dette 3. mand, og vil blive flyttet umiddelbart efter auktionen.

Ejendommen er beliggende på en grund i 2. række i forhold til Abelonelundvej, hvorfor adgang foregår over anden matrikel. Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 18.12.2018. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5543

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 410000, heraf grundværdi kr. 281700

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Lefoli Pedersen under konkurs v/kurator Morten Elbrønd

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kurator Morten Elbrønd v/advokat Tine Seehausen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


29.01.2019 kl. 13:30
Retten i Odense
Fogedretten, Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5543

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Odense
Sagsnummer: AS 553/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.