41, Hansted by, Hansted, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

41, Hansted by, Hansted

Adresse

Stængervej 11
8700 Horsens

Tinglyst areal 1.317 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1919, om-/tilbygget i 1964 og efterfølgende moderniseret. Ydervæggene er i vandskurede mursten, primært malet hvidt, tagdækningen er eternit, og der er termoruder med mahognitræsrammer. Bebygget areal udgør 97 m², hvortil kommer 28 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal udgør 125 m². Der er 10 m² overdækket terrasseareal samt 73 m² udhus/garage med betongulv, som ligeledes er opført i mursten med eternittag.

Boligen indeholder i stueetage entré, værelse med faste skabe, badeværelse med gulvopvarmede klinker, lyst interiør, Bosch vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche. Køkken/alrummet har brændeovn, køkkenskabe med defekte låger, opvaskemaskine, keramisk kogeplade samt ovn. I tilknytning til køkkenet er der et fyrrum, hvor der tidligere har været en varmepumpe, men nu alene er et defekt Vailant naturgasfyr samt en Metro vandvarmer.

Fra alrummet er der udgang til overdækket terrasse, indvendig trappe til 1. salen samt forbindelse til stuen, som er gjort mindre med en let skillevæg, således at der er blevet et kontor med faste tæpper.

På 1. salen er der et garderobesum med defekte skydedørsspejle samt et stort soveværelse med udgang til dejlig altan med den flotte udsigt mod Egebjerg.

Loftsbeklædningen er primært trælistelofter og gulvbelægningen et mørkt parketgulv.

Ejendommen er beliggende tæt på jernbanen og ejendommen trænger til istandsættelse og reparationer, ligesom ejendommens varme- og elinstallationer skal gennemgås af autoriserede håndværkere, idet installationerne, herunder de hårde hvidevarer må forventes at være defekte. Endvidere er der visse steder tegn på fugt, hvorfor der ved manglende opvarmning/isolering kan være risiko for skimmelsvamp.

Ejendommen opvarmes ikke med elektricitet, idet varmepumpen er fjernet og erstattet af et naturgas-fyr, som imidlertid er defekt, hvorfor opvarmningen pt. alene er brændeovnen. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er fælleskloakeret spildevand + tag- og overfladevand.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejeroplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke fore-taget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1150000, heraf grundværdi kr. 464400

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Thorkild Rom Zinck og Nomuhle Rom Zinck

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatfirma
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


08.02.2019 kl. 09:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion var kr. 430.000, størstebeløbet blev opgjort til kr. 40.000.

Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til Marianne Dinesen på tlf.nr. 88 91 94 13, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest 25.01.2019 kl. 12.00, hvorefter fremvisningstidspunktet vil blive fastsat. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

Horsens
Sagsnummer: AS 6-369/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.