93f, Løgstør Markjorder, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

93f, Løgstør Markjorder

Adresse

Sønderport 17
9670 Løgstør

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 399 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i centrum af Løgstør by. Huset er opført med ydervægge af pudset mursten, og taget er belagt med bølgeeternitplader. Huset er forsynet med termovinduer i sprossede trærammer, og der er opsat rustiklofter indvendigt. Der er trægulve bortset fra i badeværelset, hvor der er lagt klinkegulv.

Huset indeholder: Entré. Køkken og stue ud i et, og køkkenelementerne er med lyse fronter, der dog er gulnede, og med træbordplade. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Komfur med keramisk kogeplade, emhætte, Bosch køle/fryseskab. Ejendommen er såvel inde som udvendig i dårligt vedligeholdt stand. Der kan konstateres revner i ydermur. Tagrender er ikke ført til afløb. Den ene gavl er beklædt med stålplader, og kan derfor ikke besigtiges.

Huset trænger generelt til rengøring/oprydning. BBR stemmer ikke overens med de faktiske forhold, da baghuset er større end de 12 m², der er registreret. Det vides ikke, om bygningen er opført med eventuel nødvendig myndighedsgodkendelse.

Udenomsarealerne er udlagt som lille forhave med græs samt baghave som er helt tilgroet. Gårdhaven mellem hovedhus og udhus er tilgroet med ukrudt.

Ejendommen er beliggende inden for et område, hvor det er planlagt, at der skal ske separatkloakering. Årstal for planlagt ikrafttrædelse er 2020, jf. ejendomsdatarapporten. Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 17.07.2005. Henset til tilstandsrapportens alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR Oplysninger om bygninger:

Bygning nr. 1 Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1906. Antal boliger med køkken: 1. Antal boliger uden køkken: 0. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Bebygget areal 52 m². Samlet bygningsareal 52 m². Samlet tagetageareal 40 m². Heraf udnyttet tagetage 32 m². Samlet boligareal 84 m². Antal etager u. kælder & tagetage 1. Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg). Antal værelser: 3. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Egentlig beboelseslejlighed (boligenhed med eget køkken).

Bygning nr. 2 Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: ukendt. Bebygget areal: 12 m². Oplysninger om grunde Vand & afløb: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5546

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 510000, heraf grundværdi kr. 149500

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kim Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Njord Law Firm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.02.2019 kl. 09:40
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Njord Law Firm

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5546

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 1.

Tilmelding til fremvisning skal ske til Sussanne Almann Simonsen på e-mail: sas@njordlaw.com med oplysning om sags nr. 510742-222930/sas.

Retskreds

Aalborg
Sagsnummer: AS 16-470/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.