5eh, Kajerød by, Birkerød, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5eh, Kajerød by, Birkerød

Adresse

Stenhøj Have 29
3460 Birkerød

5kæ, Kajerød by, Birkerød

Adresse

Stenhøj Have 12A
3460 Birkerød

Tinglyst areal 320 m², heraf vej 0 m².

Generelle indledende bemærkninger: Ejendommen fremstår både indvendig og udvendig meget misligholdt og urengjort. Der er eget naturgasfyr, der efter ejerens oplysninger er defekt, og ejendommen er derfor kun sparsomt opvarmet med elradiatorer. Det bemærkes, at ejendommen indvendig specielt i køkkenet, bærer præg af manglende rengøring, oprydning og vedligehold, og skønnes ikke egnet til beboelse i den nuværende stand. Ejendommen skal muligvis ved ejerskifte ryddeliggøres af skadesfirma.

Udvendig besigtigelse: Ejendommen er et enderækkehus opført i gule mursten. Facaden fra tag til vinduer, og mellem vinduerne er beklædt med gråmalet trælister. På facaden er der et højt udhæng også beklædt med gråmalet træ på forsiden og under udhænget. Tilsvarende på bagsiden men med lavere udhæng. Taget er fladt og beklædt med tagpap. Vinduerne på bagsiden af huset er hvide og i meget dårlig stand, med tydelige spor af forrådnelse på bundrammerne. Haven fremstår temmelig bevokset og ufremkommelig.

Indvendig besigtigelse: Ejendommen består af en vinkelentre, stue, køkken, bryggers, badeværelse og 3 værelser. Der er sortmalede termovinduer. Væggene er beklædt med tapet. I det ene værelse mod ydervæggen er tapetet delvis fjernet så murstenene er synlige, muligvis som følge af fugtskade. Lofterne er beklædt med hvidmalede trælister i pæn stand. Gulvene er parketgulve i mørkebrunt træ, de fremstår slidt, og uden længere tids vedligehold. De indvendige døre er hvidmalede. Badeværelse er på gulvet beklædt med hvide klinker, og væggene er beklædt med hvide flister. Der er badekar, håndvask og toilet. Køkkenet har skab- og skuffe elementer i mørkt træ. Der er et stort kølefryse skab med aluminiumsfront af mrk. Miele og en induktionsplade med 4 blus. I køkkenet er der desuden en opvaskemaskine af mrk. Miele, samt Mikroovn og en ovn af mrk. Siemens, der alle blev oplyst at være defekte. Der er ingen vaskemaskine i ejendommen.

Grundskyld: Ved ejerskifte skal der af køber betales lån til grundskyld til Rudersdal Kommune. Grundejerforening: Der er pligtigt medlemsskab af Grundejerforeningen Stenhøj Have. Der betales et årligt kontingent på¨kr. 600. Der henvises til Grundejerforeningens vedhæftede vedtægter herunder bestyrelsens beretning for til generalforsamlingen i 2018 m.v. i salgsopstillingen.

Garage/Carporte: Hvert rækkehus har ret til at opføre en carport på Foreningens parkeringsarealer, hvilket 18 ud af 21 rækkehuse har benyttet sig af. Der er vedhæftet salgsopstillingen carportregler af 25.04.2018 med bilag 1. Vær opmærksom på krav til brand- (vedtægternes § 4) og ansvarsforsikring (vedtægternes § 6) samt vedligehold - begge dele er ejers ansvar.

Deklarationer: Der vedlægges ejendommens tinglyste deklarioner, hvoraf en er tinglyst pantstiftende vedr. grundejerforeningen m.v. for kr. 1.000.

Fremvisning af ejendommen til pant- og liebhavere: Du kan på Boligsiden.dk og på ejendommens side tilmelde dig under besigtigelse med navn, tlf.nr. og e-mailadresse. Så får du automatisk besked, når der er berammet fremvisning af ejendommen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5602

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 2300000, heraf grundværdi kr. 1081100

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Homann

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Rudersdal Kommune v/advokat Piya Mukherjee
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


06.02.2019 kl. 09:30
Retten i Lyngby
Retssal 3,6
Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Lyngby og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5602

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Lyngby
Sagsnummer: AS 194/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.