21q, Holbæk by, Holbæk, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

21q, Holbæk by, Holbæk

Adresse

Rougsøvej 193
8950 Ørsted

Ældre ejendom i Holbæk tæt på Ørsted.

Ejendommen består af et mindre hus, beliggende på en 550 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej.

Ejendommen er beliggende i centrum i Holbæk tæt på Ørsted.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som et fritliggende enfamilieshus, opført i 1915, og er blevet renoveret siden. Ejendommen med et bebygget grundareal på 80 m² og et samlet boligareal på 125 m². Heraf er der en kælder på 10 m², som ikke er udnyttet, derudover er et tagetageareal på 60 m², hvoraf 45 m² er udnyttet. Ejendommen er opført i mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Ejendommen er i 2 plan. Bryggers giver adgang til 1. sal samt køkken. I køkken er der adgang til stor stue samt værelse samt entré. Køkkenet er anlagt med klikgulv og stue, værelse og entré er med trægulve. Fra entréen er der adgang til toilet med badbryggers, der er belagt med lyse klinker.

Adgangen til 1. sal sker fra bryggers via trappe, hvor der er adgang til stor repos og 2 værelse. Rummene er belagt med gulvtæpper, men det ene værelse er kliktrægulv. I stuen er der tillige en brændeovn. Beboelsesbygningen i BBR registreret består af 4 værelser og 1 toilet med bad. Derudover er der tillige registreret en mindre bygning som udhus, men som anvendes som opbevaring. Bygningen er i BBR registreret, men det fremgår ikke hvornår bygningen er opført. Denne bygning har et bebygget grundareal på 15 m², og er opført i mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning. I forlængelse heraf er der tillige registreret en mindre bygning som carport med redskabsrum. Bygningen er i BBR registreret opført i 1998. Denne bygning har et bebygget grundareal på 23 m², og er opført med træbeklædning og pvc som tagdækning.

Følgende hårde hvidevarer forefindes: Gorenje glaskeramisk komfur/ovn, ukendt køle/fryseskab, Wasco emhætte og opvaskemaskine af ukendt mærke. I bryggers var der Samsung tørretumbler samt en Zanussi vaskemaskine.

Varmeinstallation: Centralvarme fra eget et-kammerfyr. Opvarmes med flydende brændsel herunder olie. Supplerende varme er ovne til flydende brændsel. Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt. Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler. Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej. Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5427

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 480000, heraf grundværdi kr. 51300

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Jinka Fonvig v/bobestyrer, advokat Claus Lynge

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Jinka Fonvig v/bobestyrer, advokat Claus Lynge v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


06.02.2019 kl. 13:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5427

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 40.001.

Retskreds

Randers
Sagsnummer: AS 54-424/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.