1es, Gelsted by, Herlufmagle, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1es, Gelsted by, Herlufmagle

Adresse

Mosevej 47
4160 Herlufmagle

Fritliggende enfamilieshus opført i år 1978.

Tinglyst areal 789 m², heraf 0 m².

Huset er opført i mursten med tagdækning af fibercement. Iflg. BBR har huset et bebygget og samlet boligareal på 143 m². Opvarmning sker iflg. BBR via elektricitet.

Indretning: Ejendommen er indrettet med en entré, et køkken, et grovkøkken/bryggers, stue, 4 værelser samt et badeværelse. Entréen er indrettet med et parketlignende gulv og et hvidt loft. Herfra er der adgang til køkkenet, som også er indrettet med et parketlignende gulv og et hvidt loft. Derudover er køkkenet indrettet med et træfarvet skabsarrangement og en mørkere træbordplade.

På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer; emhætte af mærket Ecoline, kogeplade af ukendt mærke, opvaskemaskine af mærket Smeg, vaskemaskine af mærket Alaska, tørretumbler af mærket Gorenje samt et køle-/fryseskab af mærket Alaska. Fra køkkenet er der adgang til grovkøkken/bryggers, som er indrettet med et gråt linoleumsgulv samt et hvidt loft. Stuen er indrettet med et parketlignende gulv og naturfarvet listeloft. I stuen står en brændeovn. De tre af husets værelser er indrettet med et parketlignende gulv og et hvidt loft. Det fjerde værelse er indrettet med et gråt gulvtæppe og et hvidt loft. Badeværelset er indrettet med et blåligt klinkegulv samt lyse klinker på væggen. Herudover er der et toilet samt en bruseniche.

Udearealer: Garage på 32 m², opført i mursten med tagdækning af fibercement Garagen har primært har været benyttet til opbevaring og værksted.

På ejendommen er der tillige en flisebelagt og overdækket terrasse samt et drivhus.

Øvrige oplysninger: Såfremt der ved tvangsauktionen måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme) må det påregnes at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 28.11.2018. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på en usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til, at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5486

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 1250000, heraf grundværdi kr. 426100

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Laila Daniella Renaldi

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


13.02.2019 kl. 11:30
Retten i Næstved
Møderum 17
Gardehusarvej 5
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5486

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 695.000.

Retskreds

Næstved
Sagsnummer: AS 728 /2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.