8a, Voer by, Voer, pr. 11-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8a, Voer by, Voer

Adresse

Stenaltvej 23
8950 Ørsted

Ældre ejendom i Voer.

Areal ifølge tingbogen 3.835 m², heraf vej 360 m².

Ejendommen er beliggende i landzone. Huset er ifølge BBR opført i 1850 og med en til-/ombygning i 1970. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 150 m². Samlet boligareal 140 m². Ydervæggene består af mursten og bindingsværk. Tagdækning består af eternit. Stuehus består af entre og bryggers, badeværelse, 4 værelser, køkken med ovn, emhætte, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, stue med brændeovn samt selvstændig rum med separat adgang udefra.

Boligen har ikke været beboet det seneste år, hvilket ejendommen bærer præg af. Samtidig formodes det ikke, at hårde hvidevarer er funktionsdygtige. Det er oplyst af ejeren, at oliefyr er frakoblet og centralvarmeanlægget frostsprængt. Varmekilde er brændeovn og der har tidligere været opsat en varmeblæser. Det må forventes, at alt forsyning er lukket og det vil koste et gebyr for genåbning hos det respektive forsyningsselskab.

Udbygninger:
Den ene udbygning er opført i 1850 og med en om-/tilbygning i 1983. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 316 m². Bygninger er opført i mursten og med eternittag og indvendig er der stålspær. Den anden udbygning er opført i 1966 og sammenbygget med den første udbygning. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 366 m². Bygning er opført i mursten og med eternittag. Indvendig er der opsat båse. Øvrige oplysninger: Varmeinstallation: Brændeovn. Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens rensningsanlæg Vejforsyning: Privat fællesvej.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5600

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 440000, heraf grundværdi kr. 84800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

DLR Kredit A/S v/advokat Pernille Amstrup-Bønløkke
Lindhardt Steffensen Advokatpartnerselskab
Østerbrogade 45
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Lindhardt Steffensen Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


30.01.2019 kl. 10:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lindhardt Steffensen Advokatpartnerselskab

Østerbrogade 45
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5600

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Randers
Sagsnummer: AS 54-440/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.