14kd, Bagsværd, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14kd, Bagsværd

Adresse

Skovbrynet 61
2880 Bagsværd

Parcelhus i Regattakvarteret i Bagsværd.

Tinglyst areal 1.200 m², heraf vej 0 m².

Iflg. BBR-ejermeddelelse: Fritliggende enfamilies parcelhus opført i 1961 . Til-/ombygningsår 2001. Ydervægge af betonelementer. Tagdækning er metalplader. Bebygget areal 169 m². Samlet boligareal 169 m². Samlet kælderareal 35 m².

Ejendommen indeholder 5 værelser, køkken to toiletter/badeværelser.

Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg. Opvarmningsmiddel: Naturgas. Supplerende varme: Ovne til fast brændsel.
Udhus opført i 1990. Ydervægge af træ. Tagdækning: Andet materiale. Bebygget areal 12 m². Baseret på gennemgang af ejendommen med ejer den 30.11.2018.

Parcelhus med attraktiv beliggenhed på villavej i Regattakvarteret i Bagsværd. Ejendommen er direkte nabo til Hareskoven og ligger få hundrede meter fra Bagsværd Sø. Haven er indrettet med stort terrasseareal langs husets sydside og pool. Ejer oplyser, at udekøkken og en overdækning/skur på terrassen ikke er godkendt af kommunen. Mod skoven er der et græsareal med et espalier og et mindre vandhul. Poolen er monteret med rulledug til overdækning.

Huset fremtræder mod vejen med nyt tag i tegl (Decra). Dagligstuedelen samt karnapperne er dog belagt med tag i metalplader. Ydervægge i gule sten, hhv. pudset i henholdsvis okker og hvid og med meget store glaspartier.

Ejendommen er tilbygget ad flere omgange, og aktuelt BBR areal udgør 169 m² + 35 m² kælder og 11 m² terrasseoverdækning samt 12 m². udhus.

Ejer oplyser, at der er omfangsdræn om hele huset. Naturgasfyr.

Ejeren oplyser, at arealet ikke er helt dækkende, da den igangsatte udbygning af spiseafdelingen med en glasfacade er medregnet i arealerne. Hovedindgang fra nordsiden af huset fra vejen ad brolagt indgangsparti. Entré, som fører til fordelingsgang med stort glasparti mod den indvendige gård. Til venstre nyere badeværelse med brus, trappe til kælderen og mod vejen to gode værelser, det ene p.t. indrettet som kontor. Gulvene i entré og det ene værelse er i grå granit med gulvvarme. Fordelingsgangens anden gren, der er af glas mod terrassen, fører til ejendommens meget store, sammenhængende stueareal, med lysindfald fra skoven. På nordsiden et stort værelse, som er under ombygning med etablering af et badeværelse, hvor kun basisinstallationerne er udført. På nordsiden er der også et regulært køkken med hvide elementer og i åben forbindelse med stuearealet. Fra køkkenet udgang til et bryggers med egen indgang fra nordsiden.

I køkkenet glaskeramisk kogeplade (delvis defekt) Bauknecht opvaskemaskine, Blomberg amerikanerkøleskab i børstet stå med vandkøler, indbygningsovn. På sydsiden er der etableret et værelse, de opsatte vægge er ikke afsluttet/færdigmonteret, og der er forberedt for en glasoverdækning til en spiseplads mod syd.

Ejendommen afsluttes med en meget stort stue med skråt loft og store glaspartier og en pejs og udgang til haven/poolområdet. I stuen brede Dinesen plankegulve med gulvvarme. Der er uafsluttet overgang mellem granit og gammelt trægulv ved køkkenet.

Ejer oplyser, at der er ovenlysvinduer med elektrisk styring.

I kælderen to tørre rum med granitgulve, det ene indrettet som vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, samt ældre Vestfrost kummefryser, det andet indrettet som vinkælder med murede vinreoler. Ingen varmekilde i kælderrummene.

Radiatorer i den store stue mod vest er iflg. ejer frakoblet.

På nordsiden af ejendommen i skel et udhus/skur.

Ejer oplyser, at han påregner at medtage kunstnerisk udsmykning (dog ikke stolperne omkring poolen) ved sin fraflytning af ejendommen.

Ejendommen er tilbygget ad flere omgange, sådan at det oprindelige hus fra 1961 i dag er ca. ½ af bygningsarealet, Køber må påregne en del arbejde/udgift med færdiggørelse af ombygninger, herunder især badeværelse og værelse samt gulve.

Der er aftalt mulighed for besigtigelse af ejendommen torsdag den 2. januar kl. 15.00.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5652

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 4000000, heraf grundværdi kr. 2340000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ole Kyhn og boet efter Iben Maria Kyhn

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jørgen E. Frandsen
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Njord Law Firm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


18.02.2019 kl. 11:30
Retten i Glostrup
Retssal 301
Stationsparken 27
2600 Glostrup

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Njord Law Firm

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Glostrup og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5652

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 4.200.000.

Retskreds

Glostrup
Sagsnummer: AS 249/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.