7u, Neder Holluf by, Fraugde, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7u, Neder Holluf by, Fraugde

Adresse

Nøglens Kvarter 235
5220 Odense SØ

Tinglyst areal 324 m², heraf vej 0 m².

Rækkehus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1976. Bebygget areal 97 m². Boligareal 168 m², fordelt på 97 m² stueetage samt 71 m² udnyttet tagetage. Bygning 2: Carport med udhus opført i 1985. Bebygget areal 28 m². Ejendommen er opført i rødbrune mursten med tag af fibercementplader.

Ejendommen indeholder entré med trægulv, opbevaringsplads, hvidmalede vægge og loft, trappe til 1. sal samt adgang til bryggers, soveværelse, køkken og badeværelse. Bryggers der har direkte adgang til forhave - indeholder lyse gulvklinker, hvide elementer og vaskemaskine mrk. Bosch. Badeværelse indeholder grå og hvide gulvklinker, hvide vægklinker, badekar og hvidt underskab. Soveværelse indeholder indbyggede skabe samt terrassedør med adgang til baghave. Køkkenet indeholder mørkegrå gulvklinker, lys træbordplade, komfur og køleskab mrk. ukendt, hvide elementer, åben forbindelse med spise- og vinkelopholdsstue med adgang til overdækket terrasse. I stueetagen er der lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter hvor intet andet er nævnt. 1. salen indeholder stort repos med loftslem, adgang til påklædningsværelse, badeværelse samt 2 værelser.

Påklædningsværelse er med lyst linoleumsgulv og indbyggede hvide skabe. Badeværelse indeholder lyse klinker, hvide elementer samt lyst linoleumsgulv. Det ene værelse er med indbyggede skabe. 1. salen er med skråvægge, listeloft og trægulv, hvor intet andet er nævnt. Loftrum er ikke besigtiget grundet dårlige adgangsforhold. Carport med udhus (bygning 2) er opført i gråmalet træ med bølgeplasttag.

Ejendommen fremstår i sin helhed velholdt. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Til ejendommen hører en have anlagt med græs, træer og buske.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 03.01.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5621.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1750000, heraf grundværdi kr. 372600

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kim Vardinghus-Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Odense Kommune v/advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


05.02.2019 kl. 13:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5621

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

Odense
Sagsnummer: AS 569/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.