301, Augustenborg, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

301, Augustenborg

Adresse

Osbækvej 7
6440 Augustenborg

Rødstensejendom beliggende centralt i Augustenborg.

Tinglyst areal 857 m², heraf vej 0 m².

Rødstensejendom i to plan beliggende centralt i Augustenborg.

Bygning nr. 1 er i henhold til BBR opført i 1950. Samlet boligareal udgør 173 m². Bebygget areal udgør 99 m². Tagetage udgør 74 m².

I stueetagen består ejendommen af bryggers med hvidevarer, ældre kummefryser mrk, Westfrost, køkken med komfur med keramiske plader mrk. Voss, køleskab mrk. Gorenje, fryser mrk. Elkol, opvaskemaskine mrk. Wasco og vaskemaskine, badeværelse, stor stue med brændeovn samt stor vinkelstue.

Fra entre er der opgang til 1. sal med badeværelse (toilet og håndvask) samt tre værelser og viktualierum samt lille repos. Fra entre er der adgang til fuld kælder under huset med køkkenfacilitet og 4 rum samt varmerum med formentlig fastbrændselsfyr.

Der er relativt nye vinduer i dele af ejendommen, der i øvrigt er noget misligholdt og kun delvist fraflyttet.

Ejendommens tagbelægning er tegltag. Fra kælderetagen er der udgang til en have, hvor der er tre skure, hvoraf det ene er opbygget i mursten bygning nr. 3, der i henhold til BBR er opført i 1950 med et bebygget areal på 35 m².

Endvidere er der garage med redskabsskur til ejendommen bygning nr. 2 er i henhold til BBR opført i 1964 med bebygget areal 16 m². Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen samt at disse fungerer.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 26.11.2018.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen. Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler. Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5553

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 960000, heraf grundværdi kr. 290800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Egon Mikkelsen v/Jytte Mikkelsen og Jytte Mikkelsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


07.02.2019 kl. 09:30
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5553

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 80.000.

Retskreds

Sønderborg
Sagsnummer: AS 6-548/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.