93, Fæsted, Sdr. Hygum, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

93, Fæsted, Sdr. Hygum

Adresse

Fæstedvej 40
6630 Rødding

Tinglyst areal 6.117 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er i henhold til BBR opført i 1777 med til- og ombygning i 1974. Bebygget areal udgør 222 m². Ejendommen er opført i gulpudset facade med tagdækning af eternit. Ejendommen har mørke trævinduer.

Ejendommen er indrettet med indgang til entre med laminat trægulv, hvorfra der er adgang til køkken og gang med adgang til 3 værelser, badeværelse og en stor gildesal. Fra gildesalen er der udgang til haven. I køkkenet er der mørkt klinkegulv, og ældre køkkeninventar er i mørkt træ med lys bordplade. Der forefindes komfur mrk. Voss, opvaskemaskine af mærket Aeg, ovn af mærket Gorenje og køleskab af mærket Gorenje. Fra køkkenet er der adgang til stue med laminat trægulv, og fra stuen er der adgang til terrasse og have. Badeværelset har brusekabine, lyse gulvklinker og hvid håndvask med lyst skabsinventar. I det ene værelse er der ikke gulvbelægning. I de 2 andre værelser og i gildesalen er der laminat trægulv. Fra gangen er der endvidere adgang til et bryggers, hvor der også er en indgangsdør, samt adgang til fyrrum. I bryggerset er der lyst skabsinventar og vaskemaskine og tørretumbler. Der er mørke trælofter i alle rum.

Til ejendommen hører endvidere en dobbeltgarage med 2 porte. Bygning nr. 2 er i BBR ikke anført med opførelsesår. Bebygget areal udgør 86 m².

Ejendommen opvarmes med fast brændsel.

Ejendommen trænger til både indvendig og udvendig vedligeholdelse og istandsættelse Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen samt at disse fungerer. Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 30.11.2018.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5573

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2016 kr. 720000, heraf grundværdi kr. 147300

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Martin Lucas, Eva Jeanette Lucas

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kinnerton Mortgage Funds PLC v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


14.02.2019 kl. 10:30
Retten i Esbjerg
Retssal 13
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5573

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 1.

Retskreds

Esbjerg
Sagsnummer: AS 159/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.