6ah, Svendborg Markjorder, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6ah, Svendborg Markjorder

Adresse

Kongebakken 9
5700 Svendborg

Tinglyst areal 586 m², heraf vej 0 m².

Kombineret erhvervs- og boligejendom i herskabelig præg, beliggende i byzone, opført i mursten (vandskuret) med skifertag, indeholdende kælder på 98 m² til erhverv med 3 værelser, stueplan på 98 m² til erhverv med 3 værelser med badeværelse samt 1. sal på 74 m² med bolig og 3 værelser med badeværelse.

Ejendommen benyttes p.t. til tandlægepraksis for såvidt angår kælderetage og stueetage, hvortil kommer at 1. sal benyttes til beboelse.

Endvidere forefindes et mindre skur samt en dobbeltgarage opført i mursten med eternittag og med træporte. Foran hovedhuset forefindes god, større asfalteret parkeringsplads.

Ejendommen er velegnet til tandlægeklinik eller andet liberalt erhverv med bolig som nævnt på 1. sal.

Arealer ifølge BBR: Bebygget areal 98 m², samlet erhvervsareal 196 m², samlet boligareal 74 m², samlet kælderareal 98 m², garage 74 m². Vej: Offentlig vej.

Kloak: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Vand: Alment vandforsyningsanlæg. Varme: Centralvarme fra eget anlæg, samt luft til luft varmepumpe.

Der henvises i øvrigt til vedhæftede BBR-meddelelse og beskrivelsen er indvendig alene udarbejdet på baggrund af denne.

Det har ikke været muligt at besigtige/få adgang til ejendommen indvendig i forbindelse med udarbejdelse af nærværende salgsopstillling, hvilket dog vil ske inden tvangsauktionens afholdelse, hvor liebhavere også vil få mulighed for nærmere at besigtige ejendommen.

Efter nærmere besigtigelse af ejendommen kan denne indvendig beskrives som følger: Hovedindgang med trappe op og ned og varmepumpe, kælder med fordelergang med vaskemaskine og tørretumbler, rum forberedt til badeværelse, 2 ikke isolerede disponible rum, disponibelt rum, omklædningsrum med mobilt personaleskab og bordarrangement, ældre fryser og varmepumpe. I stueplan repos, venteværelse, garderobe, toilet med håndvask, 1. tandlægeklinik med 2 håndvaske samt ældre sædvanligt tandlægeklinikudstyr, sterilisationsrum med autoklaver m.v. og luft til luft varmepumpe, 2. tandlægeklinik med 2 håndvaske og ældre sædvanligt tandlægeklinikudstyr samt kontor med køkken, herunder Atlas køleskab og luft til luft varmepumpe.

Ad trappe adgang til 1. sal (uden opvarmning) indeholdende stor stue, køkken, værelse, garderobe og badeværelse med toilet, håndvask og bruser.

Der er ikke centralvarme fra eget anlæg, men 3 stk. udvendige luft til luft varmepumper, der opvarmer kælder og stueplan.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5665

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 2550000, heraf grundværdi kr. 488900

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Troels Friis Lauszus

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Niels Erik Petersen v/arvingen Folkekirkens Nødhjælp v/advokat Peter Burkal Larsen
AdvokatFyn a/s
Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Auktionsbekendtgører

AdvokatFyn a/s

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


14.02.2019 kl. 09:30
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


AdvokatFyn a/s

Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5665

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Bud på første auktion var kr. 800.000.

Retskreds

Svendborg
Sagsnummer: AS 7-335/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.