12b, St. Hillerslev by, Hillerslev, pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12b, St. Hillerslev by, Hillerslev

Adresse

Skovstedvej 24
7700 Thisted

Det tinglyste areal udgør 1.710 m², heraf vej 0 m².

Landejendom med badeværelse fra 2018 med udsigt til vidderne.

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1827 og om-/tilbygget i 1999. Ydervæggene er i hvidpudsede mursten, tagdækningen er eternit, og der er termoruder med sprosser.

Bebygget areal udgør 120 m², hvoraf 30 m² er registreret som erhvervsareal, således at det samlede boligareal herefter udgør 90 m², jf. BBR-meddelelsen. 1. salen er delvist udnyttet (ikke registreret i BBR) med en repos med gulvtæppe og et ikke-udnyttet loftsrum.

Der er endvidere et udhus med et registreret areal på 20 m² (fyrrum med belægningssten), en ikke-registreret carport og et brændeskur i træ.

Haven er primært i græs med diverse træer og buske, ligesom der er belægningsstensterrasser/gårdmiljø.

Boligen indeholder i stueetagen entré med mokkafarvede klinker, som går igen i badeværelset, som har bruseniche, hvidt interiør og Metro vandvarmer. Landkøkkenet har linoleumsgulv, plads til spisekrog, køkkenbordplade i træ, mørke fyldningslåger samt ældre gaskomfur med ovn. I stuen er der trægulv og Bekkasin ovn samt forbindelse til soveværelse med perkogulv og udgang til terrasse, en mellemgang (kontor) samt endnu et værelse med faste tæpper og trappe til 1. salen.

Det registrerede erhvervsareal er en tidligere mindre stald på 30 m² med betongulv og har været anvendt som et keramik/kunstnerværksted.

Ejendommen trænger til opfriskning, ligesom løbende vedligeholdelse og istandsættelse må påregnes. Under besigtigelsen blev det oplyst, at der tidligere havde været en frostskade, hvilket har medført etablering af det ny badeværelse, men at vandet nu var lukket af rørsystemet, og der ikke var yderligere tegn på frostskader. Oliefyret har efter det oplyste ikke anvendt længe, hvorfor funktionaliteten er tvivlsom.

Der henvises endvidere til det i salgsopstillingen værende energimærke, el-rapport og tilstandsrapport.

Ejendommen opvarmes via oliefyr med overjordisk tank samt Bekkasinovnen. Vandforsyning sker fra fælles privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 520000, heraf grundværdi kr. 42400

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Doris Mona Wind

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


05.02.2019 kl. 10:00
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Dahl Advokatpartnerselskab

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion kr. 25.000.

Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til sekretær Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 8891 9241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 30.01.2019 inden kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Salgsopstillingen kan læses på Internettet på adressen www.tvangsauktioner.dk og www.itvang.dk.

Retskreds

Holstebro
Sagsnummer: AS 10B-371/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?



*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.