6n, Helligsø by, Helligsø , pr. 12-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6n, Helligsø by, Helligsø

Adresse

Ydbyvej 59
7760 Hurup Thy

6i, Helligsø by, Helligsø

Adresse

Ydbyvej 59
7760 Hurup Thy

Det tinglyste areal udgør for matr. nr. 6 n 1.804 m², heraf vej 0 m².

Det tinglyste areal udgør for matr. nr. 6 i 198 m², heraf vej 0 m².

Parcelhus med stor grund og udestue fra 2000 i Gettrup.

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1902 med udestue fra 2000. Ydervæggene er i gulpudsede mursten, tagdækningen er rødt eternit, og der er termoruder med sprosser.

Bebygget areal udgør 98 m², hvoraf 19 m² er registreret som udestue og 40 m² udnyttet tagetage således at det samlede boligareal herefter udgør 119 m², jf. BBR-meddelelsen. 1. salen består af ét stort rum som ikke er færdiggjort. Der er endvidere et udhus med et registreret areal på 16 m² (tidligere garage), som nu anvendes som fyrrum/værksted. Haven er primært i græs med diverse træer og buske.

Boligen indeholder i stueetagen entré med klinkegulv og trappe til 1. salen. Fra entréen er der forbindelse til den rummelige stue med parketgulv og halvbue til køkkenet, hvor der er plads til spisekrog. Der er over-underskabe, keramisk komfur med ovn, emhætte, opvaskemaskine samt køleskab. Fra køkkenet er der via en mellemgang forbindelse til dels badeværelset med lyse klinker (formentligt med gulvvarme)granitbordplade og bruseniche samt til baggangen, som har vaskemaskine og tørretumbler, hvis funktionalitet må anses som tvivlsom. I udestuen er der lyst klinkegulv og træloft til kip.

Ejendommen trænger til opfriskning, ligesom løbende vedligeholdelse og istandsættelse må påregnes. Visse steder er der huller i tapet/de indre vægplader.

Ejendommen opvarmes via Tasso oliefyr med overjordisk tank. Vandforsyning sker fra fælles privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 290000, heraf grundværdi kr. 73200

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mikkel Nordstrand Rasmussen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


05.02.2019 kl. 10:30
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Dahl Advokatpartnerselskab

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion kr. 55.000.

Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til sekretær Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 8891 9241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 30.01.2019 inden kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Salgsopstillingen kan læses på Internettet på adressen www.tvangsauktioner.dk og www.itvang.dk

Retskreds

Holstebro
Sagsnummer: AS 10B-372/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.