7dx, Brandstrup by, Nr. Aaby, pr. 22-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7dx, Brandstrup by, Nr. Aaby

Adresse

Floravænget 2
5580 Nørre Aaby

Tinglyst areal 438 m², heraf vej 0 m².

Baseret på tilgængelige offentlige oplysninger:

Ejendommen er parcelhus, der er opført i 1985. Ejendommen har et bebygget areal på 108 m². Ejendommens samlede boligareal er på 108 m². Herudover er der 28 m² carport.

Der er 4 værelser, køkken samt 1 toilet/badeværelse.

Varmeinstallationen er fjernvarme/blokvarme (radiatorsystem el. varmeluftanlæg).

Faktisk beskrivelse af ejendommen:

Entre/bryggers:
Der er adgang til huset enten via fordøren fra vejen eller bagdøren fra venstre siden af huset. Via fordøren kommer man ind i husets bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er ligeledes en håndvask, hvide skabe og sort bordplade. Væggene er hvide og som gulv er der lagt lyse klinker. Denne indretning er af nyere dato.

Værelse 1:
Fra bryggerset er der adgang til 1 af husets 3 soveværelser. Dette værelse har et vindue, lyserøde vægge og parketgulv.

Køkken og værelse 2:
Fra bryggers er der adgang til husets køkken. Køkkenskabene er hvide med bordplade i træ-farve. I køkkenet er der et vindue, laminatgulv i grå nuancer og hvide vægge. På tidspunktet for besigtigelse, var der følgende hårde hvidevarer: Voss komfur, Gorenje emhætte, Siemens opvaskemaskine, Premium køleskab og håndvask/armatur af mærket Geyser. Køkken og hårde hvidevarer er af ældre dato.

I værelset er der et vindue, gulvtæppe på gulvet og hvide vægge.

Stue og entré:
I forlængelse af køkkenet, finder man husets stue (værelse 3), med flere vinduer og et stort glasparti for enden med en dør ud til terrassen og haven. I stuen er der lagt parketgulv og der er hvide vægge.

Fra stuen er der adgang til husets entre, hvorfra der ligeledes er adgang til husets badeværelse. I entreen er der lagt lyse klinker, der er hvide vægge og en dør med mat glas.

Badeværelset:
I badeværelset er der nyere skabe/vask, toilet og bruser/kabine. På gulvet er der lagt sorte sten med sølv mønster og væggene er hvide. Toilettet er væghængt og af mærket Geberit, bruseren er med 2 hoveder, men af ukendt mærke og håndvasken/ amartuet er af mærket Geyser.

Værelse 4:
Der er adgang til husets soveværelse via stuen. Dette værelse er det største værelse og det har også et vindue ud mod haven. I den anden ende af værelset er der indbygget klædeskabe. I værelset er der parketgulv og hvide vægge.

Ejendommen udefra:
Ejendommen fremstår renoveret dog med detaljer som er ufærdige. Generelt er haven og plænen passet og der er umiddelbart ingen markante skader på hus eller tag. Der er plads til 1-2 biler på selve matriklen, mens der ligeledes kan holde biler ude på vejen foran huset.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1050000, heraf grundværdi kr. 197900

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Linda Erbs Radoor og Torben Bøjvad Radoor

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S

Kalvebod Brygge 1
1560 København

Auktionsbekendtgører

Advokat Charlotte Szocska

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.02.2019 kl. 10:00
Retten i Odense

Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Charlotte Szocska

Kolding Åpark 1
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Charlotte Szocska

Kolding Åpark 1
6000 Kolding

Ekstra bemærkninger

Det vil være muligt at besigtige ejendommen torsdag, den 07.02.2019 kl. 15.30. Tilmelding skal ske til Advokat Charlotte Szocska, Szocska A/S pr. telefon 76 32 00 10 eller mail tc@szocska.dk.

Retskreds

Odense
Sagsnummer: AS 550/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.