4u, Nr. Nebel by, Nr. Nebel, pr. 22-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4u, Nr. Nebel by, Nr. Nebel

Adresse

Rosenvænget 12
6830 Nørre Nebel

Ejendommen er en villa beliggende i den sydøstlige udkant af Nr. Nebel by i Varde Kommune.

Grundarealet er på 903 m², og bygningerne består af en bolig opført i 1974 med et bebygget areal på 118 m² og en udnyttet overetage på 85 m², således at det samlede boligareal udgør 203 m². Dertil kommer en carport på 50 m², ligesom der på grunden er et mindre udhus, der ikke fremgår af BBR. Arealet på dette er ukendt, og opførelsesåret for både carport og udhus er ligeledes ukendt.

Boligen og den bagerste del af carporten er opført i brune mursten, og på boligen er der betontag-sten, mens der på carporten er built up tag (fladt tag).

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og brændeovn, og vandforsyningen er fra alment vandværk. Der var ved besigtigelsen lukket for forsyning af både vand, varme og el.

I hele ejendommen er der termoruder i trærammer. Alle indvendige vægge i stueplan er pudsede mursten, og på overetagen er der gipsvægge. Alle lofter er trælofter.

Ejendommen er indrettet med en entre i åben forbindelse med et bryggers med flisegulv begge steder. Fra entreen er der adgang til en stue, der er i åben forbindelse med køkkenet, og der er ligeledes adgang fra bryggers til køkken. Endvidere er der i stueplan et badeværelse med brune klinker og bruseniche, og der står her en tørretumbler mrk. Bauknecht. Derudover er der et soveværelse og et mindre værelse. I køkken, stue og værelser er der trægulve.

I køkkenet findes af hårde hvidevarer et emfang mrk. Thermex, en ovn mrk. Gram, kogeplader mrk. Gorenje og opvaskemaskine mrk. Blomberg. Der var ved besigtigelsen ikke noget køleskab.

En trappe i metal med trætrin og trægelænder fører til overetagen, hvor der er trælofter og trægulve overalt, undtagen i badeværelset. Her findes et værelse samt en mellemgang med adgang til et soveværelse, hvorfra der er adgang til et badeværelse med bruseniche og badekar og med brune klinker. Endvidere er der en vinkelstue.

Ejendommen er fælleskloakeret. Der må påregnes krav om separatkloakering, men tidspunktet kendes ikke.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysninger til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 780000, heraf grundværdi kr. 189400

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Marcin Tomasz Baranowski og Marta Baranowska

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Thomas Harder
Advokaterne Graven Nielsen og Kokkenborg A/S
Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


21.02.2019 kl. 10:00
Retten i Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Thomas Harder
Advokaterne Graven Nielsen og Kokkenborg A/S
Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Itvang.dk og hos advokaten

Rekvirering af salgsopstilling


Thomas Harder
Advokaterne Graven Nielsen og Kokkenborg A/S
Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
2. auktion. Buddet på 1 auktion var kr. 695.000.

Besigtigelse af ejendommen vil finde sted tirsdag, den 12.02.2019 kl. 15.30 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført.

Retskreds

Esbjerg
Sagsnummer: AS 360/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.