8ck, Taastrup Valby by, Rønnevang, pr. 22-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8ck, Taastrup Valby by, Rønnevang

Adresse

Rugkærgårdsvej 61A
2630 Taastrup

Ejendommen, ejerlejlighed 1, fordelingstal ½, af areal ifølge tingbogen 130 m² med et boligareal på 116 m² ifølge BBR, beskrives efter ikke-sagkyndig besigtigelse og i henhold til oplysninger i BBR som følger:

Ejendommen har oprindelig været del af et samlet parcelhus, der er blevet opdelt i 2 ejerlejligheder. Ifølge BBR er det oprindelige hus opført i 1936 og til-/ombygget i 1974.

Ifølge BBR er denne lejlighed på 116 m², men bygningen synes større, hvorfor der muligvis er uoverensstemmelse mellem BBR og de faktiske forhold. Ejer oplyser da også at have lavet en tilbygning med et værelse, hvortil der er adgang fra køkken. Taget er utæt hvor det oprindelige hus møder tilbygning.

Køkkenet er et nyt eller nyere hvidt køkken med laminatbordplade og indbygget opvaskemaskine. Fra køkkenet er adgang til det tidligere bryggers, der nu er opdelt i badeværelse, der er under ombygning og 2 andre rum. Herudover indeholder ejendommen entré, samt soveværelse med adgang til et badeværelse med spabad.

Ejendommen er præget af, at der er ombygninger/arbejder i gang flere steder, hvorfor evt. liebhavere bør besigtige ejendommen.

I baghave er der udhus under opførelse eller ombygning, der ikke ses fremgå af BBR.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1850000, heraf grundværdi kr. 404300

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Michael Møgelvang Hyldmar og Jeanette Lykke Hyldmar

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Høje Taastrup Kommune v/advokat Rolf Ledertoug

Glostrup Torv 6
2600 Glostrup

Auktionsbekendtgører

Advokat Rolf Ledertoug

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


20.02.2019 kl. 14:30
Retten i Glostrup
Retssal 301
Stationsparken 27
2600 Glostrup

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advodan

Glostrup Torv 6
2600 Glostrup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Glostrup, AS 283/2018

Rekvirering af salgsopstilling


Advodan

Glostrup Torv 6
2600 Glostrup

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion var kr. 1.430.000.

Ejendommen kan besigtiges af pant- og liebhavere på et senere anført tidspunkt, som kommer til at fremgå af www.boligsiden.dk. Forudgående tilmelding til www.boligsiden.dk, jagr@advodan.dk eller telefonisk til 4614 5036 senest dagen før.

Salgsopstilling kan downloades fra www.boligsiden.dk, rekvireres fra fogedretten under henvisning til sagsnr. AS 283/2018 eller hos rekvirenten under henvisning til sagsnr. 164661.

Retskreds

Glostrup
Sagsnummer: AS 283/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.