8ge, Den mellemste Del, Ulfborg, pr. 22-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8ge, Den mellemste Del, Ulfborg

Adresse

Østerled 8A
6990 Ulfborg

Tinglyst areal udgør 560 m², heraf vej 75 m².

Pænt og godt indrettet hus i Ulfborg.

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1985 og om-/tilbygget i 1987. Ydervæggene er i rødlige mursten, tagdækningen er eternitplader, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 128 m², hvilket samtidig udgør det samlede boligareal, jfr. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en indkørsel samt en integreret carport med fladt tag, redskabsrum og et registreret bygningsareal på 30 m².

Boligen indeholder entré med mørkt flisegulv, hvide skabselementer, en tørretumbler af mærket Whirlpool og en vaskemaskine af mærket Hotpoint. Derudover er der fra entréen adgang til et loftsrum via en loftslem. Entréen fører videre ind til et stort rum indeholdende køkken/alrum og stue. Køkkenet er med hvide elementer, en mørk bordplade, opvaskemaskine af mærket Bosch og ovn, kogeplade, emhætte og køleskab af mærket Constructa. I forlængelse af køkkenet er der en spiseafdeling og en brændeovn.

Stueafsnittet er i en vinkel i modsatte ende af køkkenet, hvor der ligeledes er udgang til flisebelagt terrasseområde. Fra køkken/alrummet og stuen er der adgang til 3 værelser, hvoraf det ene har indbygget skabe. Der er ligeledes adgang til en lille fordelingsgang, som fører ud til dels et badeværelse med hvide fliser, Ifö toilet og hvide skabselementer og dels et større værelse med indbygget skabe. Der er laminatgulv i alle rum pånær entré og badeværelse, og der er træloft i hele boligen.

Ejendommen er godt indrettet og fremstår i pæn stand. Græsset og hækken trænger til at blive klippet. Hvidevarernes funktionalitet og ejendommens forsyningsforhold forbeholdes.

Ejendommen opvarmes via el og brændeovn. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er fælleskloakeret: spildevand + tag- og overfladevand, og det bemærkes, at ejendommen på sigt skal kloaksepareres, jf. spildevandsplanen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 820000, heraf grundværdi kr. 122800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Frank Schilder

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


06.02.2019 kl. 13:30
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Dahl Advokatpartnerselskab

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion.
Højeste bud på 1. auktion kr. 320.000.

Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 8891 9241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 31.01.2018 inden kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Salgdsopstillingen kan læses på internettet på adressen www.tvangsauktioner.dk og www.itvang.dk.

Retskreds

Holstebro
Sagsnummer: AS 10A-332/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.