6en, Bullerup by, Agedrup, pr. 24-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6en, Bullerup by, Agedrup

Adresse

Blommehaven 2
5320 Agedrup

Ejendommen, med et tinglyst areal på 721 m², heraf vej 0 m², er et fritliggende 1-plans familiehus, der ifølge BBR-meddelelsen har et bebygget areal på 139 m², heraf boligareal på 139 m², en garage på 17 m² og en carport på 16 m² og endelig et mindre udhus på 8 m², idet oplyses af opgørelsesåret er 1965 med til- og ombygning i 2008, er opført for så vidt angår hovedbygningen i mursten (tegl) og med tagdækningsmateriale af metalplader og for så vidt angår carporten i træ, jf. BBR-meddelelsen.

Vandforsyningen sker fra alment vandforsyningsanlæg, og afløbsforhold er til spildevandsforsyningens renseanlæg, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt efter besigtigelse og i henhold til BBR-meddelelsen, beskrives som følger:

1-plans ejendom opført i rødmalede mursten. Nyere tag. Carport opført i garage. I tilknytning til carport er der et indbygget skur.

Indgang via mindre entré med træloft og trægulv. Fra entreen kommer man ind i en fordelingsgang. Til højre er der bryggers med flisegulv. Forenden af gangen er der et mindre værelse med listeloft og plastikgulv. Yderligere et værelse, der er identisk med det netop beskrevne.

I entreen er der indbyggede skabe. Fra entreen kommer man til et soveværelse med indbyggede skabe. Der er plastikgulv.

Fra fordelingsgangen finder man et badeværelse med flisegulv, bruseniche, badeværelsesskab, listelofter. Badeværelset af lidt ældre dato.
Yderligere 1 værelse med skråloft og trægulv.
Videre ad gangen er der adgang til køkken med listeloft, der går hele vejen igennem og der er skrålofter. Køkkenbordet er med lamineret træplade, opvaskemaskine af ældre dato og af mrk. Haeler, køl/frys af mrk. Electrolux, indbygningsovn af mrk. Voss. Forenden af køkkenet er der en spiseplads.
Herudover er der stue/spisestue ud i et. Listelofter og med laminatgulve.

Garagen er bygget lidt om og nok ikke helt bygningsgodkendt.

Bagerst på grunden er der et vaskehus.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1450000, heraf grundværdi kr. 407800

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tom Alan Tørnes

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.02.2019 kl. 11:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen finder sted tirsdag den 12.02.2019 kl. 15.00, idet der dog kræves tilmelding til besigtigelsen, hvilket skal ske snarest muligt og senest mandag den 11.02.2019 før kl. 12.00. til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. Hvis der ikke er tilmeldinger ,vil der ikke ske fremvisning.

Retskreds

Odense
Sagsnummer: AS 517/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.