8cs, Hole by, Lovns, pr. 24-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8cs, Hole by, Lovns

Adresse

Skovvej 22
9640 Farsø

Tinglyst areal 812 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Hvalpsund ved Farsø i Vesthimmerlands Kommune som hører under Region Nordjylland.

Ejendommen er i 1 plan. Huset er træbeklædt med sort tagpap. Grunden rummer desuden et skur/opbevaringsrum, der benyttes som cykel og opbevaringsrum.

Ejendommen er på 86 m² og består af 3 værelser, 1 badeværelse, 1 stue, 1 køkken, og entre. Ved ejendommens hoveddør findes et ekstra mindre rum med vandinstallation til hårde hvidevarer. Der findes ydermere en større hems i ejendommen.

Fra hoveddøren, ledes man ind i entreen. På højre hånd er adgang til et større badeværelse som er udstyret med et toilet, en bruseniche og badekar. Gulvet er laminat og væggene er belagt med hvidt træ. Badeværelset fremstår brugt men brugbart.

Fra entreen er der på venstre hånd indgang til køkkenet og stuen i ét større vinkelrum. For enden af entreen er to af ejendommens værelser med trævægge, parketgulve og lofter samt indbyggede skabe. I entreen er der ligeledes en stige op til ejendommens hems, som dækker over området over badeværelset og soveværelset.

Ejendommens gulve er gennemgående parketgulve og ejendommens vægge er af lysere træ og lofterne er til kip – undtaget hvor hemsen er beliggende. Stuen er rumlig med plads til sofa og spisebord i forlængelse af køkkenet. I stuen findes der også ejendommens brændeovn. Fra stuen er der store vinduespartier med adgang til ejendommens træterrasse som følger ejendommens ydervægge. Vægge, gulve og loft er i generel pæn stand.

Køkkenet er belagt med aluminiumsplader mellem køkkenelementerne, og trægulv. Køkken-lågerne er af mørkt træ med greb og bordpladen er mønstret i grålige nuancer. Derudover indeholder køkkenet opvaskemaskine, komfur med ovn, emhætte og et køle-/fryseskab. Standen på køkkenet er god. Fra køkkenet er der adgang til ejendommens 3 værelse.

Alle døre i huset er mørkebrune trædøre.

Udenfor er der plads til parkering, og andre udefaciliteter. Haven har installeret et gyngestativ, og på en god dag kan vandet fornemmes i horisonten fra ejendommen.

Ejendommen er (som samlet, visuel vurdering) i beboelig stand.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken Fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede folk opfordres derfor til, at rette henvendelse til Advokatfirmaet.dk med henblik besigtigelse af ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 960000, heraf grundværdi kr. 154700

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bjarne Lynderup Thorsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
c/o advokat Finn Bødstrup - 402710
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.02.2019 kl. 11:40
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Finn Bødstrup

Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Finn Bødstrup

Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Ekstra bemærkninger

Ny auktion
Højeste bud på 1. auktion kr. 400.000.

Retskreds

Aalborg
Sagsnummer: AS 16-487/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-24 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.