15av, Dråby by, Dråby, pr. 25-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

15av, Dråby by, Dråby

Adresse

Klodevej 16
8400 Ebeltoft

Villa i Ebeltoft.

Tinglyst areal 1.202 m², heraf vej 0 m².

Ejendommens samlede boligareal udgør 186 m² fordelt på 2 etager. Ejendommen er højtbeliggende på en hjørnegrund og opført i mursten og træ. Tagdækningsmateriale er cementsten.

NB! Ejendommen er udlejet. Lejekontrakten uden underskrift er vedlagt som bilag til salgsopstillingen.

Stueetagen (anført i bbr som kælderareal) indeholder entré med trappe til førstesal samt adgang til mindre opbevaringsrum. Endvidere adgang til vinkelstue, køkken, 2 værelser samt større badeværelse med muret bruseniche og klinker på gulvet.

Første sal indeholder stue med adgang til stor træterrasse. Endvidere adgang til køkken med hvide elementer og bordplade i trælook. Endvidere findes 2 værelser, hems samt stort badeværelse med spabad, bruseniche med glassten og hvide elementer. Der mangler fuger i brusenichen. I tilknytning til badeværelset findes mindre disponibelt rum. Fra førstesalen er der udgang til haven som er i flere niveauer.

I haven findes legehus og anneks på 54 m². Annekset, der er opført i træ og tagpap, indeholder værelse med altandør til have, entré samt mindre disponibelt rum. Endvidere findes i værelset hems med lav loftshøjde.

Annekset er holdt i samme stil som hovedbygningen. Annekset opvarmes med elvarme. Af BBR fremgår, at færdigmelding vedr. anneks ikke er indsendt.

Ejendommen er pæn og velholdt med ens klinker og trægulve over store dele af beboelsesarealet. Huset forekommer i god stand, dog trænger udvendigt træværk til vedligeholdelse.

Ejendommen opvarmes ved el og brændeovne (2 stk.) Ifølge nuværende lejer kan brændeovnene varme huset op det meste af året.

Der findes endvidere på ejendommen diverse hårde hvidevarer af varierende alder og mærker. Nuværende lejer oplyser, at emhætten i køkkenet på første sal samt ovn i køkken i stueetagen ikke er funktionsdygtige. Endvidere tilhører ældre vaskemaskine i badeværelset i stueetagen lejer.

Der indestås ikke for hårde hvidevarers funktionalitet.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på ikke sagkyndig besigtigelse samt på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5710

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 2350000, heraf grundværdi kr. 305500

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gurli Hjermitslev

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Syddjurs Kommune v/advokat Marianne Sølgaard
Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen
Tingvej 31
8543 Hornslet

Auktionsbekendtgører

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


27.02.2019 kl. 09:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen

Tingvej 31
8543 Hornslet

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5710

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 13.02.2019 kl. 13.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5710

Retskreds

Randers
Sagsnummer: AS 54-486/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-25 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.