29q, Brundby by, Tranebjerg, pr. 26-01-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

29q, Brundby by, Tranebjerg

Adresse

Brundby Hovedgade 5
8305 Samsø

Tinglyst areal 749 m², heraf vej 0 m².

Bebygget areal i alt ca. 85 m².

Ejendommen er et parcelhus opført i 1942. Ejendommen er til-/ombygget i 1994. På ejendommen er herudover opført en carport og et lille åbent skur.

Ydervægge på parcelhuset er mursten (tegl, kalksten, cementsten) og tagdækning er tegl.

Ejendommen, der er i to plan, har et samlet areal på ca. 107 m². Stueetagen indeholder entre med trappe til 1. sal, stue med brændeovn, køkken med opvaskemaskine, ovn og køleskab, viktualierum med adgang til ”kartoffelkælder på ca. 8 m²”, et mindre rum med fryser, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og badeværelse med toilet og badekar. Tagetagen, der er på ca. 30 m², indeholder 2 værelser og badeværelse med toilet. I stueplan er endvidere et værksted, som kun kan tilgås udefra.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg). Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg.

Ejendommen, der har stået ubeboet i en længere periode, er i meget dårlig stand og trænger til omfattende renovering. Det skal oplyses, at der har været konstateret problemer med vand i kartoffelkælderen, ligesom tagryggen er meget beskadiget, og der er konstateret sætningsrevner fra soklen og længere op i huset. Grunden fremtræder tilgroet.

Ejendommen er ikke ryddet, og auktionskøber afholder selv alle omkostninger til ryddeliggørelse af grund og ejendom, herunder bortskaffelse af tøj, møbler m.v.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen og BBR-meddelelsen. Der indestås ikke for oplysningernes rigtighed, da de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Beskrivelsen af ejendommen er ligeledes baseret på en usagkyndig besigtigelse af ejendommen og på offentlige registre, herunder BBR-meddelelsen og ejendomsdatarapport, som kan indeholde fejl. Der tages forbehold for rigtigheden af samtlige oplysninger.

Interesserede købere opfordres til at besigtige ejendommen med sagkyndig bistand med henblik på at afdække og vurdere ejendommens stand og eventuelle fejl og mangler.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2017 kr. 1000000, heraf grundværdi kr. 187300

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Preben Djernis Bertelsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Preben Djernis Bertelsen
v/bobestyrer, advokat Jan Heuckendorff
Dalgas Avenue 42
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Advokat Jan Heuckendorff

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


19.02.2019 kl. 09:00
Retten i Aarhus
Retssal K1
Kannikegade 16
8000 Aarhus C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Rödstenen

Dalgas Avenue 42
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aarhus, Kannikegade 16, 8000 Aarhus C.

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Rödstenen

Dalgas Avenue 42
8000 Aarhus C

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen:

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 14.02.2019 kl. 11.00 efter forudgående tilmelding til advokatsekretær Anette Mariager på tlf. 86121999, eller e-mail am@rodstenen.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

Århus
Sagsnummer: AS 20-338/2018

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-01-26 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.