215, Eksercerpladsen, København, pr. 12-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

215, Eksercerpladsen, København

Adresse

Ørestads Boulevard 57C, 3
2300 København S

Ejerlejlighed beliggende Ørestads Boulevard.

Ejerlejlighed på 3. sal i en ejendom med 108 lejligheder opført i 2005 i betonelementer.

Lejlighedens areal ifølge tingbogen udgør 94 m², heraf vej på 0 m².

Det samlede boligareal ifølge BBR-meddelelsen udgør 111 m². Der er elevator i bygningen.

Ejendommen er en toværelses ejerlejlighed fordelt på to etager og med ét toilet. Derudover er der en altan og en hems. Hemsen giver en ekstra mindre etage i den høje stue.

Indgangen til ejendommen fører direkte ind i stuen med køkken/alrum. Ejendommens stueplan indeholder et køkken/alrum med et stort vinduesparti fra gulv til loft samt udgang til lejlighedens altan. Der er fra stuen adgang til en hems, der fylder cirka halvdelen af stuen og ligeledes nyder godt af det store vinduesparti. Bag køkkenet er der en trappe, der leder nedenunder, hvor der er en lille gang med et indbygget skab til vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighedens badeværelse ligger i underetagen og indeholder toilet og brusekabine. Derudover er der et stort værelse i underetagen med vindue fra gulv til loft.

I køkkenet er der komfur, opvaskemaskine og køle-/fryseskab, alle af nyere dato og af mærket Bosch. Herudover er der vaskemaskine og tørretumbler som begge er placeret i lejlighedens nederste etage.

Lejligheden fremstår i mindre vedligeholdt stand. Gulvene trænger til at blive slebet, og en del af tapetet har løsnet sig fra væggene. Derudover er der et enkelt vindue i underetagen, hvor lukkemekanismen ikke virker. Lejligheden opvarmes med fjernvarme.

Lejligheden er ikke udlejet.

Fællesudgifter til ejerforeningen udgør p.t. kr. 1.837,28 pr. måned. Derudover udgør a conto varme kr. 1.025 pr. måned og a conto vand kr. 350 pr. måned.

Ejerforeningen er ved at igangsætte udbedring af fuger på hele ejendommens facade, og forventet projektsum er ca. kr. 3.000.000. Dette vil blive finansieret via et fælleslån som fordeles efter fordelingstal. Denne lejligheds andel af udgifterne forventes at være ca. kr. 26.542,06 med en månedlig ydelse på fælleslånet, der vil være kr. 197,75.

Køber vil blive opkrævet gebyr til ejerskifte hos ejerforeningen på kr. 2.250. efter overtagelse.

Danske Bank har oplyst, at servitut nr. 19, salgs- og pantsætningsforbud, aflyses efter anmodning fra auktionskøber, når auktionsvilkårene er opfyldt.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5905.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 483800, heraf grundværdi kr. 2200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

1) Boet efter Natalia Lykkelund, 2) Boet efter Claus Lykkelund Petersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Jørgen Hauschildt
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-03 kl. 10:00
Københavns Byret
Fogedafdelingen, Mødelokale 11
Hestemøllestræde 6
1464 København K

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Københavns Byret, Fogedafdelingen og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5905

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 26.03.2019 kl. 15.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5905.

Retskreds

AS TV-21/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.