22a, Gislev by, Gislev, pr. 12-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

22a, Gislev by, Gislev

Adresse

Hulvej 2
5772 Kværndrup

Tinglyst areal 4.783 m², heraf vej 290 m².

Tidligere landbrugsejendom.

Oplysninger ifølge BBR: Opført: 1850. Om-/tilbygget: 1974. Bebygget areal 180 m². Boligareal 180 m². Bygning 3: Lade/stald opført: 1923, bebygget areal 235 m² (erhvervsareal). Bygning 4: Udhus/redskabshus opført 1950, bebygget areal 83 m² (erhvervsareal).

Ejendommen er opført i rødmalet bindingsværk, hvidkalket murværk og gule mursten. Taget skønnes at være af bølgeeternit.

Ejendommen indeholder indgang/entré med sort og hvidternet klikgulv og klikgulv i trælignende materiale samt listeloft. Fra entréen er der indgang til værelse med trægulv, listeloft samt brændeovn. Indgang til soveværelse med trægulv samt listeloft. Yderligere soveværelse med trægulv samt listeloft. Soveværelset skønnes at være uden mulighed for opvarmning. Fra entréen er der endvidere indgang til køkken med brune elementer, gult linoleumsgulv, listeloft, komfur mrk. ukendt, emhætte mrk. Blomberg, køleskab mrk. Atlas samt opvaskemaskine mrk. Euromatic. Fra køkkenet er der indgang til stue med trægulv, listeloft samt brændeovn. Fra stuen er der mulighed for udgang til haven. Ejendommen indeholder tillige badeværelse med toilet og brus, brune gulvfliser samt træpaneler på væggene. Badeværelset skønnes uden mulighed for opvarmning. Der er yderligere værelse med grønligt gulvtæppe, loft til kip med synlige bjælker samt rå vægge. Værelset skønnes uden mulighed for opvarmning og er tillige kun med staldvinduer.

Ejendommen trænger til gennemgribende renovering/istandsættelse. Ejendommen fremstår indvendigt med mange fugtskader på både lofter og vægge og bærer tillige tydeligt præg af rygning, idet lofter, vægge m.v. fremstår gullige. Der er tillige adskillige huller i taget.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR med elektricitet samt brændeovn.

Til ejendommen hører lade/stald (bygning 3) opført i rødmalet bindingsværk og hvidkalket murværk. Ifølge BBR er taget af fibercement. Taget fremstod ved besigtigelsen med adskillige større huller og flere manglende tagplader.

Herudover er der et udhus/redskabshus (bygning 4) opført i letbeton med tag af fibercement. Taget fremstod ved besigtigelsen med adskillige større huller og flere manglende tagplader.

Haven fremstår med græs, buske og træer og trænger til vedligeholdelse.

Ifølge ejendomsdatarapport af 10.1.2019 er der beskyttede sten- eller jorddiger på ejendommen samt forbud mod opvarmning med el.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 24.01.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5944.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 158300, heraf grundværdi kr. 800000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Birgitte Maimburg, Henrik Bone Andersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-04 kl. 10:00
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5944

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på første auktion var kr. 10.000.

Retskreds

AS 7-369/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.