19aæ, Selde by, Selde, pr. 12-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19aæ, Selde by, Selde

Adresse

Frysevej 2
7870 Roslev

Tinglyst areal 480 m², heraf vej 0 m².

Frysevej 2 er et fritliggende enfamilieshus iflg. BBR opført i 1953. Huset fremstår i dag i vandskuret sten, delvis beklædt med halve rafter/ bjælker, så det ligner et bjælkehus. Tag er eternit, og der er ældre vinduer og døre i træ, dog et nyere plastvindue mod gaden.

Bebygget areal iflg. BBR 72 m² i et plan.

Boligareal 72 m² indeholder entre med adgang til toilet/ bad med brus, stue med brændeovn og åben mod lille køkken. Fra køkken adgang til soveværelse og baggang med udgang til tilbygget udhus ca. 14 m² opført i træ med tagpaptag. Huset har tilsyneladende fået nyt tag på et tidspunkt. I entréen er der ikke loft men åben mod kip og tag over boligen.

Der er opført et udhus på grunden i træ med stålpladetag, iflg. BBR 36 m² men skønnes mindre ca. 16 m², der anvendes til opbevaring. Brændeovnen er defekt, mangler glas i en låge, bagdør er uden glas.

Boligen fremstår i det hele i ringe stand. Ejendommen trænger til gennemgribende istandsættelse, vedligehold, oprydning og rengøring både ude og inde. Grunden er hovedsageligt flisebelagt og der ligger en del byggemateriale og andet på grunden.

Vand fra alment vandforsyningsanlæg med afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Varme fra luft til luft varmepumpe og brændeovn.

Hvidevarer: Combi komfur med el, gas og grill, ovn, emhætte mrk. Asko, køle/ fryseskab. Ejendommen ligger centralt i Selde by på blind sidevej, men nær kirke, skole, børnehave, indkøb, stadion og busstop.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 66900, heraf grundværdi kr. 200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johny Pedersen Maylon Hvass

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokathuset Funch og Nielsen
på vegne af Skive kommune (fortrinskrav)
Toldbodgade 4
7700 Thisted

Auktionsbekendtgører

Retten i Viborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-09 kl. 09:30
Retssal H

Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokathuset Funch og Nielsen

Toldbodgade 4
7700 Thisted

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokathuset Funch og Nielsen

Toldbodgade 4
7700 Thisted

Ekstra bemærkninger

Fremvisning finder sted den 28.03.2019 kl. 14.00. Tilmelding nødvendigt på tlf. 96172584 eller mail md@advokathuset.dk Se mere på www.advokathuset.dk

Retskreds

AS 533/2018
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.