12b, Dolmer, Grenaa Jorder, pr. 12-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12b, Dolmer, Grenaa Jorder

Adresse

Dolmer Bygade 24
8500 Grenaa

Ældre ejendom i Dolmer tæt på Grenaa.

Ejendommen er et ældre murstenshus, der er beliggende i Dolmer i udkanten af Grenaa.

Ejendommen er beliggende på en 1.315 m² grund, hvoraf 275 m² udgør vej.

Beboelsesbygningen er i BBR registret som et fritliggende enfamilieshus, opført i 1877. Ejendommen har et bebygget grundareal på 150 m² og tagetage på 100 m², som ikke er udnyttet. Ejendommen har et samlet boligareal på 150 m². Ejendommen er opført med mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Der er tillige registreret en mindre bygning som er kategoriseret som privat servicevirksomhed som frisør, vaskeri, netcafé m.v. Bygningen er i BBR registreret opført i 1980 med om-/tilbygning i 2000. Bygningen har et bebygget grundareal på 48 m² heraf med 18 m² indbygget udhus. Bygningen har således et samlet erhvervsareal på 30 m², og er opført med letbeton og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Der er tillige registreret en mindre bygning som er kategoriseret som udhus. Bygningen er i BBR registreret opført i 1980. Bygningen har et bebygget grundareal på 15 m², og er opført med træbeklædning og metalplader som tagdækning.

Derudover er der også registreret en mindre bygning som er kategoriseret som udhus i forlængelse af hovedejendommen. Bygningen er i BBR registreret opført i 2006. Bygningen har et bebygget grundareal på 27 m², og er opført med mursten og metalplader som tagdækning.

Ejendommen indeholder et bryggers, der er belagt med lyse klinker, hvorfra der er adgang til køkkenet, der har klikgulv. Fra køkkenet går man ind i stuen, der er også belagt med klik gulv. I stuen er der en brændeovn.

Fra stuen er der udgang til mellemgang, hvor der er adgang til 3 værelser, der er belagt med klik gulv, og der er fra det ene værelse adgang til et pulterrum. Fra mellemgangen er der endvidere adgang til toilet med bad. Badeværelset er belagt med klinker.

Adgang til erhvervsdelen sker ude fra, hvor der er 3 døre, og heraf er der adgang til et større værksted med beton gulv. Den anden indgang er til bryggers og åben mellemgang også med beton. Fra mellemgang er der adgang til et toilet, samt selve erhvervsdelen, der er indrettet i to rum med klinker, erhvervsdelen anvendes p.t. som hundesalon med eget indbygget bruser/karbad til formålet.

På ejendommen er der registreret olietank.

Tanken er i størrelsesklasse 1 er terræn, men det fremgår ikke, hvornår den er etableret, og det fremgår af BBR, at den fortsat er i drift, men efter det oplyste, er dette ikke tilfældet, hvorfor der tages forbehold for dette.

Varmeinstallation: BBR siger at der ikke er en varmeinstallation, men der er ved besigtigelsen konstateret et pillefyr samt supplerende varme fra brændeovn, som efter det oplyste ikke er funktionel.

Vandforsyning: privat, alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:

Vestfrost køle-/fryseskab samt Aeg-tørretumbler og vaskemaskine i erhvervsdelen/udhus. Derudover var der Bauknecht opvaskemaskine, ukendt keramisk komfur/ovn og Electrolux køle-/fryskab samt Thermex emhætte.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud.

Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5986.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 156700, heraf grundværdi kr. 1050000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rikke Melin Cederstrøm

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Norddjurs Kommune, Opkrævningen v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-24 kl. 11:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5986

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 11.04.2019 kl. 15.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5986.

Retskreds

AS 54-571/2018
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.