1at, Viumkrog, Nr. Vium, pr. 14-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1at, Viumkrog, Nr. Vium

Adresse

Dalgasgade 8
6920 Videbæk

Tinglyst areal 421 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er del af et dobbelthus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1913 og med til-/ombygningsår i 1975. Ydervæggene er i mursten, og tagdækningen er i fibercement (tagplader). Bebygget areal udgør 110 m², hvortil kommer 50 m² tagetage/loftsrum og det samlede registrerede boligareal udgør 110 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 50 m².

Boligen indeholder en entré med gulvtæppe og panelloft. Fra entréen er der adgang til et lille badeværelse med mørkegrønne fliser, bruseniche, toilet og vask, et soveværelse med gulvtæppe, træloft og et stort vindue med udsigt til gårdgaven. Tilstødende soveværelset er et lille opbevaringsrum med gulvtæppe og træpaneler.

Fra entréen er der yderligere adgang til stuen. Stuen indeholder gulvtæppe, panelloft og 4 vinduer ud mod gaden. Fra stuen er der videreadgang til køkkenet, som er med linoleumsgulv, mørke køkkenelementer af ældre dato, et køleskab af mærket Scandomestic, en fryser af mærket Wasco, en lille opvaskemaskine af mærket Indesit, en emhætte af mærket Wasco og en ovn med kogeplade.

Fra køkkenet er der adgang til et kontor med gulvtæppe og træloft og vinduer ud mod haven. I kontoret er der et loftlem til loftsrummet. Tilstødende kontoret er en lille gang med egen udgang til gårdhaven. Gangen er med træloft, gulvtæppe og træpaneler på væggene. Fra gangen er der trappenedgang til en lavloftet kælder, som består af 4 værelser. Kælderen har øjensynligt været anvendt til vask og værksted. I kælderen står en vaskemaskine af mærket Siemens og en tørretumbler af mærket Whirlpool.

Udenoms arealerne består af en lille flisebelagt gårdhave med et lille redskabsrum på 5 m², jf. BBR og en garage på 12 m², jf. BBR, uden isolering. Der er desuden en lille have med drivhus, som trænger til at blive klippet og passet.

Generelt fremstår huset i slidt stand, hvorfor istandsættelsesudgifter må påregnes.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er med afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 58000, heraf grundværdi kr. 440000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Leif Evald Carsten Jensen og Lilian Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Leif Evald Carsten Jensen og Realkredit Danmark A/S
Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-05 kl. 09:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske mandag den 01.04.2019 kl. 12.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 8891 9241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 307/2018
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.