64a, Gudme by, Gudme, pr. 14-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

64a, Gudme by, Gudme

Adresse

Kirkegade 18
5884 Gudme

Tinglyst areal 711 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1906. Ydervæggene er i vand-skuret mursten, tagdækningen er eternitplader, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 60 m², hvortil kommer 34 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 94 m², jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder entre, køkken-alrum, badeværelse, baggang og to værelser på 1. salen. Hele huset er med listelofter og der er en lille indkørsel med grus.

I entreen med trægulv forefindes adgang til køkken-alrum samt trappe til 1. salen og lem til krybekælder. Køkken-alrummet har klikgulv, men det er af ejeren oplyst, at der herunder er trægulv. Køkkenet har lyse over- og underskabe med sort bordplade, og er der plads til et lille spisebord. Der forefindes derudover køleskab, fryser, ovn, emhætte, opvaskemaskine og kogeplade – alle af ældre dato. I stuen er der plads til såvel sofa- som spisebordsarrangement, ligesom der her forefindes en brændeovn. Der er fra køkkenet adgang til baggang med håndvask, lyse klinker på gulvene og udgang til baghaven. Herfra adgang til badeværelse med lyse klinker på væg og gulv, wc, håndvask og bruseniche. Det er af ejeren oplyst, at der er gulvvarme.

På 1. salen forefindes mellemgang samt to værelser med trægulv og skråvægge. På det ene værelse forefindes loftslem.

Til boligen hører derudover et udhus som iflg. BBR-meddelelsen er i mursten og tagdækningen eternit-tag. I forlængelse heraf er der bygget et aflangt træskur. Imellem boligen og udhuset forefindes en overdækket carport.

Ejendommen opvarmes via oliefyr. Vandforsyning sker fra fælles vandværk. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 272500, heraf grundværdi kr. 630000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bjarne Christian Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatfirma
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-04 kl. 11:30
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatfirma

Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Der fremkom ingen bud på 1. auktion. Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 29.03.2019 kl. 12.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88 91 89 72, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 7-366/2018
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.