111b, Lemvig bygrunde, pr. 15-03-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

111b, Lemvig bygrunde

Adresse

Bredgade 6
7620 Lemvig

Tinglyst areal 776 m², heraf vej 0 m².

Centralt beliggende udlejningsejendom i Lemvig med 6 lejligheder og ugenert baghave.

Ejendommen er opført ifølge BBR opført i år 1900 i røde mursten med rødt fibercement tag. Det samlede boligareal er oplyst til 498 m².

Ejendommen indeholder en trappeopgang, lille kælder og 6 lejligheder som følger:

- St. tv. indeholder en stue med gulvtæppe, to mindre værelser, det ene med gulvtæppe, det andet med plankegulv og et stort køkken med linoleumsgulv, køleskab Electrolux, ovn og emhætte Bosch samt kogeplade. Fra køkken er der udgang til baghave. Herudover er der et toilet og bad med bruseniche. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 84 m² inkl. 7 m² fælles gangareal. Lemvig Kommune har oplyst at lejligheden kondemneres men at der er mulighed for at få denne ophævet igen.

- St. th. indeholder en stue med nyere parket og køkken/alrum ligeledes med nyere parket, ældre komfur Euromatic, ældre emhætte Gram. Herfra er der udgang til baghave og delvis overdækket terrasse. Fra køkken er der adgang til toilet og bad med bruseniche, herudover er der to værelser med nyere parketgulv. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 89 m² inkl. 7 m² fælles gangareal. Lemvig Kommune har oplyst at lejligheden kondemneres men at der er mulighed for at få denne ophævet igen.

- 1. tv. indeholder stue med gulv af kunststof, udgang til altan og adgang til køkken med spiseplads, ældre komfur Zanussi, køleskab Atlas, emhætte Aeg, 2 værelser med nyere gulve formentlig af kunststof, bad og toilet. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 75 m² inkl. 7 m² fælles gangareal.

- 1. th. indeholder entré med linoleumsgulv, adgang til badeværelse med toilet og bruseniche som er vinylbeklædt, tørretumbler Electrolux, køkken med linoleumsgulv og komfur Voss, emhætte Voss og køleskab Gorenje, 2 store stuer en suite med plankegulve, den ene med stukloft og karnap, den anden med udskåret træloft. Herudover værelse med plankegulv. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 108 m² inkl. 7 m² fælles gangareal.

- 2. tv. indeholder to værelser med plankegulv, et køkken/alrum med plankegulv, komfur Voss, køle/fryseskab og toilet og bad med bruseniche. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 60 m² inkl. 7 m² fælles gangareal.

- 2. th. indeholder entré med adgang til køkken med komfur og emhætte Voss, køle/fryseskab Beko, linenoleumsgulv samt adgang til toilet og bad med bruse niche. Herudover er der adgang til en stue med plankegulv og videre til to værelser, heraf det ene med plankegulv og det andet med nyere parket. Et vindue kan ikke lukkes pga. skævt hængsel. Lejligheden har i henhold til BBR et areal af 82 m² inkl. 7 m² fælles gangareal.

Herudover hører til ejendommen et udhus af 48 m² ifølge BBR. Udhuset er opført i røde mursten med fibercementtag. Udhuset er inddelt i 5 separate opbevaringsrum med egen trædør.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 249700, heraf grundværdi kr. 2300000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Spacez Management IVS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jytte Toftdal

Centralgården 7
7620 Lemvig

Auktionsbekendtgører

Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-04-10 kl. 09:30
Retten i Holstebro

Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Alllan B. Møller & Asger Toft

Havnen 23
7620 Lemvig

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft

Havnen 23
7620 Lemvig

Ekstra bemærkninger

Fremvisning finder sted tirsdag den 02.04.2019 kl. 14.45. Tilmelding nødvendig på tlf.nr. 9782 1300 eller mail: sl@advomt.dk inden den 29.03.2019. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være fremvisning.

Retskreds

AS 10A-47/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-03-16 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.