22f, Tryggelev by, Tryggelev, pr. 14-05-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

22f, Tryggelev by, Tryggelev

Adresse

Østerskovvej 42
5932 Humble

22g, Tryggelev by, Tryggelev

Adresse

Østerskovvej 42
5932 Humble

22h, Tryggelev by, Tryggelev

Adresse

Østerskovvej 42
5932 Humble

22i, Tryggelev by, Tryggelev

Adresse

Østerskovvej 42
5932 Humble

22bæ, Tryggelev by, Tryggelev

Adresse

Østerskovvej 42
5932 Humble

Tinglyst areal 87.728 m², heraf vej 4.070 m².

Landbrugsejendom med landbrugspligt og privat strand.

Ejendommen har ifølge BBR 5 bygninger. Nedenfor beskrives hver enkelt bygning med bygningsnummer fra BBR sammenholdt med de faktiske forhold på ejendommen.

Bygning 1:

Oplysninger ifølge BBR: Opført: 1827. Bebygget areal 218 m². Boligareal 373 m² samt 10 m² indbygget udhus, fordelt på 218 m² stueetage og 165 m² udnyttet tagetage. Herudover 6 m² kælder.

Bygning 1 er det oprindelige stuehus, opført i gulmalende pudsede mursten, delvist med træbeklædning i gavle og på kvist samt tag af røde tegl. Bygningen indeholder 3 separate boliger.

1. bolig indeholder entré med brunlige klinker med adgang til spisekøkken, toilet og stue med adgang til gang. Køkken med mulighed for spiseplads indeholder lyse klinker, grå laminatbordplade, komfur mrk. ukendt, opvaskemaskine mrk. Siemens, køleskab mrk. Whirlpool og mørke træelementer. Stue er med marmorgulvklinker, synlige loftsbjælker og udgang til terrasse. Toilet er med lyse klinker på gulv og vægge samt hvidt element. Fra gangen, som har betongulv, er der adgang til et værelse med gråt gulvtæppe og trappe til 1. sal.

1. salen indeholder fordelingsgang med adgang til tre værelser samt et badeværelse. Badeværelse er med hvide mosaikfliser på gulv, hvide vægfliser, hvide og turkis elementer, grå laminatbordplade samt spa. Der mangler fliser på kanten til spa, og der er tegn på råd i det bagvedliggende træ. Overalt på 1. sal er der klikgulv, hvidmalede lofter og vægge beklædt med glasvæv hvor intet andet er nævnt. På 1. salen er der havkig fra nogle værelser.

2. bolig indeholder entré med gullige klinker, træbeklædt vægge, listeloft, adgang til fyrrum samt trappe til 1. sal. 1 salen indeholder fordelingsgang med adgang til toilet, værelse, altan, badeværelse samt køkkenalrum. Toilet og badeværelse er med gråt linoleumsgulv og hvidmalede vægge. Køkkenalrum indeholder adgang til 3 værelser, Køleskab mrk. Gram, opvaskemaskine mrk. ukendt, emhætte mrk. Gorenje, komfur mrk. Gram, grå laminatbordplade og hvide elementer. Overalt på 1. sal er der hvidt klikgulv, hvidmalede vægge, listeloft og skråvægge, hvor intet andet er nævnt.

3. bolig indeholder entré med grå laminatgulv, træbeklædte vægge, listeloft og adgang til køkken. Køkken med mulighed for spiseplads er med lyse elementer, køleskab mrk. ukendt, komfur mrk. Gorenje, emhætte mrk. Voss, grå laminatbordplade samt adgang til gang og stue. Fra gangen, som er med brunlige gulvklinker, er der adgang til badeværelse med hvide klinker og hvide elementer. Fra stuen er der adgang til 4 værelser. Overalt i bolig 3 er der klikgulv, hvidmalede vægge og listeloft med synlige bjælker, hvor intet andet er nævnt.

Kælder er ikke besigtiget.

Bygningen opvarmes med centralvarme fra eget fyr.

Bygning 4:

Oplysninger ifølge BBR: Anden bygning til fritidsformål er opført i 1993 med bebygget areal på 21 m². Bygningen er ikke besigtiget.

Bygning 5:

Oplysninger ifølge BBR: Bygning til erhvervsmæssig produktion er opført i 1993 med bebygget areal på 339 m². Bygningen er opført i grønne metalplader med tag i fibercement. Bygningen er uopvarmet.

Bygning 7:

Oplysninger ifølge BBR: Udhus opført i 2011, udført i metalplader. Bygningen er ikke besigtiget.

Bygning 8:

Oplysninger ifølge BBR: Bygning til fritidsformål, opført 2015 i mursten med stråtag. Hytte med åbne dør- og vindueshuller, havudsigt og loft til kip. Bygningen er uopvarmet.

Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt og trænger til istandsættelse.

Ifølge jordforureningsattest af 08.03.2019 fremgår det, at matrikelnr. 22 f er forurenet på vidensniveau 2, idet der tidligere har været drevet fiskeri m.v. på matriklen, hvilket har medført tjæreholdig jord.

Jf. ejendomsdatarapport side 17, 18 og 19 er ejendommen beliggende med beskyttede naturtyper og beskyttede vandløb, indenfor strandbeskyttelseslinje samt med beskyttede sten- og jorddiger.

Til ejendommen er der flisebelagt terrasse ved bygning 1 samt en anlagt have med frugttræer. Den private strand, der hører med til ejendommen, har slæbested til både.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 20.03.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6184

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 407600, heraf grundværdi kr. 2350000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Konkursboet efter Morten Jans v/kurator, advokat Flemming Hartvig Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Konkursboet efter Morten Jans v/kurator, advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-05-28 kl. 13:30
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6184

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 610.000.

Retskreds

AS 7-66/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-05-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.