507, Toftlund Ejerlav, Toftlund, pr. 05-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

507, Toftlund Ejerlav, Toftlund

Adresse

Vestergade 33
6520 Toftlund

Tinglyst areal 713 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Toftlund og opført i 1940.

Ejendommen er opført i røde mursten, med tegltag og indeholder to beboelseslejligheder, hvoraf den ene efter ejers oplysninger er udlejet til indflytning 01.06.2019. Lejer har dog oplyst, at han har annulleret lejemålet og ikke agter at flytte ind som aftalt.

Lejligheden i stueetagen er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til to værelser. Fra entreen er der ligeledes adgang til køkkenet, hvorfra der er videre adgang til lejlighedens stuer og endnu et værelse. Fra stuen er der adgang til badeværelse, ligesom der er direkte udgang til haven.

Køkkenet er af ældre dato med træfarvede elementer og hvidevarer (komfur, opvaskemaskine og køleskab) af ældre dato. Badeværelset er med lyse klinker og bruseniche.

Det samlede boligareal for lejligheden i stueetagen er ifølge BBR-meddelelsen 96 m².

Førstesalen er indrettet med indgang til køkkenet, hvorfra der er adgang til en stue med videre adgang til to værelser. Fra køkkenet er der endvidere adgang til en lille fordelingsgang med adgang til endnu et værelse og badeværelse.

Køkkenet er af ældre dato og med hvidevarer ligeledes af ældre dato. Badeværelset er med hvide klinker og badekar.

Det samlede boligareal for lejligheden på første sal er ifølge BBR-meddelelsen 64 m².

Til ejendommen hører 64 m² kælder samt garage.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 09.04.2019.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 115500, heraf grundværdi kr. 570000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bjarne Jørgensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S
Advokat Kasper Stjernegaard
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Advokat Kasper Stjernegaard

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-08 kl. 09:00
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kasper Stjernegaard
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Kasper Stjernegaard
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 1. Salgsopstilling og fotos kan ses på internetadressen www.itvang.dk. Besigtigelse af ejendommen kan aftales på tlf. 73221742 senest den 28.06.2019.

Retskreds

AS 6-169/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.