53au, Korsør Markjorder , pr. 05-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

53au, Korsør Markjorder

Adresse

Værftet 6
4220 Korsør

Ejendommen, der oprindeligt er en rød murstensvilla med 1. sal og kælder, er iflg. BBR opført i 1952 med til- og ombygninger i 1977. De 3 af husets 4 ydervægge er vandskurede/filsede (gråt), og taget er med røde tegl.

Det samlede bygningsareal andrager 72 m², bebyggede areal 72 m², og beboelsesareal 118 m², hvoraf 1 sal er på 46 m². Ejendommen har en kælder på 54 m² og carport 16 m².

Ejendommens vinduer er i hvid plast og er iflg. ejeren fra 1992.

Ejendommen er beliggende i byzone. Det tinglyste areal andrager iflg. tingbogen 405 m², heraf vej 0 m².

Ejendomsværdien pr. 01.01.2018 andrager kr. 1.450.000, heraf grundværdi kr. 323.100.

Ejendommen indeholder entre/fordelingsgang til toilet med lyse fliser og vindue bestående af wc, håndvask med skab og brus, trappe til 1. sal samt trappe til kælder. Der er fra entreen endvidere adgang til køkken med køkkenelementer af mrk. Profil i træ. Køkkenet indeholder kogeplader og ovn, mrk. Siemens, emhætte, mrk. Siemens, køleskab, mrk. Siemens samt opvaskemaskine, ubekendt mrk., der iflg. ejeren kun er 1½ år gammel, men som p.t. ikke er installeret. Køkkenet er i forlængelse af større stue med brændeovn og udgang til træterrasse med havkig til vandet/stranden, der kun ligger ca. 100 m fra ejendommen. Der er udgang fra haven til sti til stranden. Ejendommens gulve i stueetage er nyere parket (træ)gulv og ejendommens vinduer er i hvid plast og er iflg. ejeren fra 1992.

På 1. salen er 2 større værelser, begge med skråvægge og vinduer, hvorfra der er havudsigt. Det ene værelse har indbyggede skabe og trægulv. Gulvet i det andet værelse var på besigtigelsestidspunktet belagt med gulvtæppe.

Kælderen består af fordelingsgang til vaskerum med håndvask, værkstedsrum, større rum med naturgasfyr/vedhængt gaskedel af mrk. Vitodens 300 og viktualierum. Alle rum har vinduer og alle gulve er belagt med klinker. Der er udgang fra kælder via trappe.

Haven består hovedsageligt af græsplæne samt oprindelig indkørsel i fliser.

Ejeren oplyste, at ejendommene i området tilbage fra 2007 er blevet forsynet med pumpe for at undgå oversvømmelser ved skybrud, stormflod og dermed vand i kælderen, som skete iflg. ejeren vistnok i 2006, men som ikke har været konstateret efterfølgende.

Der verserer iflg. oplysning fra kommunen byggesag omkring ulovlig kloak tilbage fra 2010, hvor ejeren fik påbud om at få separat kloakering, således at regnvand og spildevand bliver skilt ad. Dette påbud er endnu ikke efterkommet, og auktionskøber vil blive pålagt at efterkomme påbuddet fra kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 323100, heraf grundværdi kr. 1450000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tonny Thiesson Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Hupfeld og Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre

Auktionsbekendtgører

Advokat Niels Hupfeld, Hupfeld og Hove Advokataktieselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-06-26 kl. 09:30
Retten i Næstved
Møderum 17
Gardehusarvej 5
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Niels Hupfeld
Hupfeld og Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Hupfeld og Hove Advokataktieselskab, Retten i Næstved og internettet: Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Hupfeld og Hove Advokataktieselskab, att. advokat Niels Hupfeld

Viemosevej 62
2610 Rødovre

Ekstra bemærkninger

Ved ønske om fremvisning af ejendommen kan henvendelse ske på mail: lh@hplaw.dk.

Retskreds

AS 3-91/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.