1eb, Pårup by, Engesvang, pr. 06-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1eb, Pårup by, Engesvang

Adresse

H. Jakobsens Vej 5
7442 Engesvang

Tinglyst areal 921 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1963. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er teglsten, og der er aluplast-vinduer. Bebygget areal udgør 95 m², som samtidigt er det samlede boligareal, jf. BBR-meddelelsen. Der forefindes endvidere et mindre loftrum.

Boligen indeholder en entré med vaskerum, en fordelingsgang, 2 værelser, et badeværelse samt stue og køkken. Der er tillige en garage med et mindre redskabsrum med indbygget arbejdsbord. Carportens registrerede bygningsareal er 27 m², heraf udhus 8 m², jf. BBR-meddelelsen.

Entréen, der er med lyse klinker, indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen gives adgang til boligens fordelingsgang, der ligeledes er med lyse klinker. Fordelingsgangen giver adgang til boligens badeværelse, der er med hvide klinker. Der gives tillige adgang til boligens ene værelse, der er med lyst plastlaminat gulv og indbyggede skabe.

Fordelingsgangen giver videre adgang til boligens stue, der er med lyst plastlaminatgulv og brændeovn. Der er i stuen et stort vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald. Fra stuen gives endvidere adgang boligens køkken og det ene værelse, der er med lyst plastlaminatgulv. Køkkenet er med mørkt gulv, lyse skabe og mørk bordplade og indeholder opvaskemaskine, ovn, komfur og køleskab med frys. Alle hårde hvidevarer i køkkenet er af mærket Siemens.

Boligens ejer har oplyst, at der har været en rørskade på badeværelset, hvorfor man som køber må forvente udbedringsomkostninger hertil. Ejeren har tillige oplyst, at vaskemaskinen mangler service.

Ejendommen opvarmes via naturgas og brændeovn. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er separatkloakeret til spildevand og tag- og overfladevand.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 217400, heraf grundværdi kr. 570000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-06-28 kl. 10:30
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 21.06.2019 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88 91 89 72 eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 44/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.