6cg, Sjælborg by, Hostrup, pr. 08-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6cg, Sjælborg by, Hostrup

Adresse

Sjelborg Strandvej 3B
6710 Esbjerg V

Enfamilieshus.

Tinglyst areal 2.545 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1980. Ydervæggene er i mursten, tagdækningen er cementsten, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 96 m², hvortil kommer 58 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 154 m², jf. BBR-meddelelsen.

Endvidere garage opført i 1980 med et bebygget areal på 52 m². Opført i mursten og med tagdækning af cementsten i stil med boligen. Det fremgår dog af BBR-rapporten, at tagdækning er Built-up.

Boligen indeholder entré med brune klinker, hvide vægge og træloft, hvorfra der er adgang til badeværelse, trappe til 1. sal, værelse og stue. Badeværelset er med blålige klinker, træloft, wc, håndvask og bruseniche, og der er dør til både entré og bryggers. Værelset har gulvtæppe, hvide panellofter, gipsvægge og indbyggede skabe.

Stuen er stor og åben med skydedør ud til stor terrasse og have. Der er egetræsgulv, træloft og hvide vægge. Derudover mindre åben afdeling i stuen med brune klinker og hvide panellofter, hvor der er plads til lille sofa og et skrivebord.

Fra stuen er der via foldedør adgang til spisestue med trægulv, træloft og med god plads til spisebordsarrangement. I forlængelse heraf køkken. Køkkenet er med lysegrå laminatbordplade, hvide skabe og skuffer, emhætte mrk. Gorenje, ovn/kogeplade mrk. Ceran, opvaskemaskine mrk. Gram samt fryseskab og køleskab mrk. Ariston. Derudover træloft og egetræsgulv.

Fra køkkenet adgang til bryggers med gullige klinker og udgang. I bryggerset forefindes god bordplads med vask, højskabe samt tørretumbler mrk. Bosch og vaskemaskine mrk. Candy.

Førstesalen indeholder stort soveværelse med hvide vægge, herunder en skråvæg, træloft og mørkt gulvtæppe. Derudover god størrelse værelse med skråvægge, mørkt gulvtæppe og træloft, hvor der forefindes lem til loftet, samt badeværelse med linoleumsgulv, hvide skråvægge i træ, wc, håndvask og bruseniche med blålige klinker med blomstermotiv. Stor stue med trægulv, skrå trævægge og åben til kip. Store vinduer med skydedør til overdækket altan.

Til ejendommen hører stor garage med to manuelle porte, betongulv samt stort loftsrum. Ejendommen har stor have og ligger i Sjelborg tæt på vand og skov gemt væk fra vej via lang indkørsel.

Ejendommen opvarmes via elektricitet. Vandforsyning sker fra privat alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er nedsivning til sivedræn.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6293.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 95100, heraf grundværdi kr. 750000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jimmi Fløjstrup Koch

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Poul Jensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-10 kl. 09:00
Retten i Esbjerg
Retssal 13, 1. sal
Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Esbjerg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6293

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1.660.000. Ejendommen kan besigtiges den 03.07.2019 kl. 14.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6293.

Retskreds

AS 28/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.