252o, Korsør Bygrunde, pr. 08-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

252o, Korsør Bygrunde

Adresse

Tårnborgvej 52
4220 Korsør

Tinglyst areal 501 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er oprindeligt opført i 1900. Boligens areal udgør 168 m². Til ejendommen hører garage/værksted. BBR indeholder ikke informationer om størrelsen herpå, men ejer oplyser, at bygningen har et samlet areal på 175 m².

Udvendigt fremgår huset som hvidpudset og med sort tag i skiffer samt med et vindfang opført i mørkt træ.

Ejendommen består i grundplan af et køkken/alrum, stue, kontor/værelse, disponibelt rum indrettet som bryggers, badeværelse samt 2 entréer. På førstesal forefindes 4 værelser samt et badeværelse.

Dagligdagsentréen er belagt med lyse mønstrede klinker. Både loft og vægge er hvidmalede. Fra entréen er der adgang til et kontor/værelse samt husets køkken/alrum. I kontoret er gråt gulvtæppe, som er lagt direkte oven på spånplader. Der er hvide vægge samt hvidt loft. I kontoret findes et meget lille opbevaringsrum.

I husets køkken/alrum er der lyse trægulve, hvide vægge samt hvidt loft. Køkkenet er opført i hvide elementer. Der er køle-/fryseskab af mrk. Samsung, ovn af mrk. Gram, samt opvaskemaskine af mrk. Siemens.

Fra husets køkken/alrum er der adgang til husets førstesal, den pæne entré samt et disponibelt rum, der anvendes som bryggers. I det disponible rum, der anvendes som bryggers er der gullige klinker på gulv og væg samt et lyst træloft. Der er opstillet en mindre fryser af mrk. Beko, som ejer dog har i sinde at medtage. Der er bygget et arrangement med bordplads og håndvask.

I husets pæne entré er gråt linoleumsgulv, hvide vægge samt et hvidt loft. Entréen giver adgang til husets stue samt badeværelse. I stuen er der lyst trægulv, hvide vægge samt hvidt loft.

Badeværelset har grå klinker, toilet, håndvask, bruseniche samt et mindre arrangement med opbevaringsmuligheder. Væggene er hvide.

På husets førstesal ledes man op på en repos med lyse trægulve, hvide vægge og et hvidt loft. Herfra er der adgang til førstesalens øvrige rum. Alle fire værelser er kendetegnet ved at have lyse trægulve, hvide vægge samt hvide lofter. I det ene af værelserne findes en lem til loftsrum. Loftsrummet er ikke besigtiget, men ifølge ejer er rummet uden anvendelsesmuligheder.

På førstesal findes et mindre badeværelse. Gulvet er belagt med grå klinker, mens der på væggene er opsat lyseblå klinker. Der er toilet, håndvask samt separat brus.

Værkstedet/garagen fremstår udvendigt som hvidpudset med delvist røde tegl på den ene side og nyere sorte eternitplader på den anden side. Bygningen er generelt medtaget og overordnet i dårlig stand. Bygningen består af to store rum, et mindre vaskerum samt et loftsrum bestående af to rum. Gulvene er i de store rum opført i cement. I vaskerummet er der håndvask samt lyse klinker. Loftsrummet tilgås via stejl stige og er overordnet i mindre god stand.

I bygningen er der gasfyr af mrk. Vaillant, som anvendes til opvarmning af huset. Ejer oplyser, at bygningen ikke kan forventes ryddelig på overtagelsesdagen, hvorfor køber må påregne en del oprydning.

Mellem huset og værkstedet/garagen er et gårdmiljø som fortrinsvis er belagt med asfalt. Der er dog et mindre græsstykke. Mellem gårdmiljø og Tårnborgvej er der opsat et hegn med en låge.

Der må påregnes en del istandsættelsesarbejder for auktionskøber.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 266400, heraf grundværdi kr. 1200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Auktionsbekendtgører

Retten i Næstved, Fogedretten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-06-26 kl. 09:50
Retten i Næstved
Møderum 17
Gardehusarvej 5
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Adv.sekr. Githa Rasmussen
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Næstved Fogedret og TVC Advokatfirma Roskilde P/S

Rekvirering af salgsopstilling


Adv.sekr. Githa Rasmussen
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 3-112/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.