12b, Østbirk by, Østbirk, pr. 08-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12b, Østbirk by, Østbirk

Adresse

Torpvej 11
8752 Østbirk

49, Østbirk by, Østbirk (andel 1/6, fælleslod)

Adresse

Ryvej 46M
8752 Østbirk

Ejendommen med matr. nr. 12 b, Østbirk by, Østbirk, er beliggende Torpvej 11, 8752 Østbirk mellem Horsens og Skanderborg.

Ejendommen er beliggende på en stor grund på 5,3 ha, med udsigt over landskabet.

Vandforsyning er oplyst til enkeltindvindingsanlæg (egen boring), og afløbsforholdene er oplyst til værende ældre nedsivningsanlæg med nedsivning til sivebrønd, med tilladelse til nedsivning.

Ejendommen opvarmes med varme fra eget anlæg og har endvidere fastbrændselsfyr.

Bygning nr. 1 (stuehuset) er opført i 1991, har et bebygget areal på 119 m² med et samlet boligareal på 150 m².

Bygning nr. 2 er opført i 1852 (og ombygget i 1991) og er registreret som bygning til erhvervsmæssig produktion vedr. landbrug mv. (stald). Arealet for denne bygning er 63 m², med samlet tagetageareal på 44 m².

Bygning nr. 3 er opført i 1992 og har et bebygget areal på 52 m², 36 m² tagetagearel og dermed et samlet erhvervsareal på 88 m². Bygningen er registeret som værksted med lager i tagetage.

Bygning nr. 4 er registeret som værende garage på 44 m² og er opført i 1852.

Bygning nr. 5 er opført i 1852 (ombygget i 1991) og er registeret som værende fyrrum. Arealet er 29 m².

Bygning nr. 6 er opført i 1970 og har et areal på 60 m². Anvendelsen er registeret som lade.

Ud over ovenstående bygninger er der på ejendommen en mindre hytte, hvorfra der er udsigt ud over det kuperede landskab mod syd.

Stuehuset, der er opført i 1. etage (med udnyttet tagrum), fremstår med pudsede facader samt ældre tagplader og er placeret, så der sammen med carport/fyrrum samt udhuse dannes en lukket gårdhave.

Gulvene i ejendommen er overalt røde klinker, med undtagelse af badeværelset, hvor der er sorte klinker på gulvet.

Der er adgang til ejendommen via entre/hovedindgang i gårdhaven eller fra bryggers ved carporten. Bryggers har håndvask, vaskemaskine af mrk. Samsung. Videre er der badeværelse med dobbelt håndvask placeret i badeværelsesmøbel i mørkt træ. Endvidere er der bruseniche med glasdøre.

Overfor badeværelset er der endvidere en mindre værelse.

Stuen, der er i åben forbindelse med køkken, er med fritlagte hanebjælker. Køkkenet består af Smeg gasblus, Voss ovn med indmuret emfang over, køleskab af mærket Electrolux samt Beko opvaskemaskine.

Fra stuen er der endvidere via en trappe adgang til soveværelse i udnyttet tagetage. Endvidere er der fra stuen udgang til overdækket terrasse.

Væggene i ejendommen er pudsede. Ejendommen var ved besigtigelsen ubeboet, og enkelte steder bærer væggene præg af lidt fugt.

Der er i en af længerne endvidere indrettet en selvstændig boligenhed bestående af køkken (komfur af mrk. Voss, Wasco opvaskemaskine, gasblus) i åben forbindelse med stuen. Endvidere er værelser og badeværelser med adgang via fordelingsgang. Endvidere er der bryggers med udgang.

Badeværelset er med hvide dobbelthåndvaske, hvid sanitet, lyse klinker og indsat brusekabine.

Der tages forbehold for, hvorvidt boligen er godkendt til beboelse.

Der er til ejendommen dobbelt carport, hvorfra der er adgang til fyrrummet. Ligeledes er der over fyrrummet et lille depotrum.

I forhaven er der en mindre sø/andedam med en lille bro.

Til ejendommen medfølger fælleslod af matr. nr. 49, Østbirk by, Østbirk (der udgør en sø beliggende ved Ryvej 46M, 8752 Østbirk).

Beskrivelsen er baseret på en besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig. Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på en udskrift fra BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Visse af oplysningerne i BBR-ejermeddelelsen kan afvige fra de faktiske forhold på ejendommen. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Det bemærkes desuden, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter mv., som har rettidig betalingsfrist efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 231700, heraf grundværdi kr. 2200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jørgen Lisius Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/advokat Mads Michael Brandt
Havneparken 4
7100 Vejle

Auktionsbekendtgører

Retten i Horsens

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-06-28 kl. 09:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Mads Michael Brandt
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen vil efter aftale med Skov Advokater, tlf.nr. 7640 7000, e-mail skov@skovadvokater.dk, blive fremvist tirsdag den 25.06.2019. Tidspunkt oplyses ved tilmelding. Såfremt ingen har kontaktet Skov Advokater senest mandag den 24.06.2019, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 6-113/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-06-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.