3m, Ørslev by, Ørslev, pr. 26-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3m, Ørslev by, Ørslev

Adresse

Plovtoften 10
4760 Vordingborg

Tinglyst areal 1.352 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1984 med til-/ombygning i 1990. Ydervæggene er i mursten, tagdækningen er tegl, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 182 m², heraf indbygget udestue med 36 m². Det samlede boligareal udgør 146 m², jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder entré/bryggers, køkken/alrum, 2 stuer, badeværelse, 4 værelser og en udestue med swimmingpool.

Indgang i stor entré/bryggers via overdækket fliseareal. Entréen er med lyst flisegulv og med adgang til badeværelse og køkken.

Køkken/alrum i åben forbindelse med stue. Begge med lyst trægulv. Køkkenet er med lyse elementer og laminatbordplade. På besigtigelsespunktet var der følgende hårde hvidevarer: Gasblus monteret i kogeø, emhætte, indbygget ovn, opvaskemaskine og køleskab. Derudover brændeovn.

Stue med lyst trægulv og udgang til træterrasse via mindre gangparti i glas. Forsænket stue med mørkt klikgulv og glaspartier mod have samt adgang til udestue.

Stor udestue med trægulv og swimmingpool og udgang til stor træterrasse.

Badeværelse med lyst flisegulv, bruseniche i glassten, toilet og skabsarrangement med vask. Direkte adgang til soveværelse. Derudover yderligere 3 værelser, hvor der fra det ene værelse er direkte adgang til et andet værelse. Værelserne er med lyst klikgulv, og i 2 værelser er der dør til haven.

Garage og redskabsrum i træ. Derudover overdækket areal ved indgangsdør. Have anlagt med græs, diverse beplantning, lille dam samt 2 træterrasser.

Ejendommen opvarmes via el og brændeovn. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Der er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6381.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 367200, heraf grundværdi kr. 1550000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse og person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatfirma
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-26 kl. 09:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6381

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 460.000. Det bemærkes, at der på 1. auktion blev foretaget alternativt opråb på grund af en forkøbsret i en lejekontrakt. Højeste bud på auktion var uden respekt af forkøbsretten. Fremvisning vil alene ske efter forudgående tilmelding til Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413 eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest den 15.07.2019 kl. 12.00. Efter denne dato fastsættes fremvisningstidspunktet.

Retskreds

AS 4-27/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.