16f, Støvring by, Støvring, pr. 28-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

16f, Støvring by, Støvring

Adresse

Kronjydevej 24
8930 Randers NØ

Villa med stort garageareal i Støvring ved Randers.

Ejendommen matr. nr. 16 f, Støvring by, Støvring, beliggende Kronjydevej 24, 8930 Randers:

Ejendommen består af et murstenshus med en større garage beliggende på en 1.054 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej.

Ejendommen har en offentlig vurdering på kr. 770.000 og en grundværdi på kr. 67.500. Ejendommen er beliggende i centrum af Støvring tæt på Randers.

Ejendommen er i 1 plan og opdelt i beboelse samt erhverv/garage.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som et fritliggende enfamilieshus, opført i 1958. Samlet bygningsareal er 130 m² med et kælderareal på 15 m² og et samlet boligareal på 130 m².

Ejendommen er opført i mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Garagen/erhvervsdelen er i BBR registreret som udhus, opført i 1958 med til-/ombygning i 1973. Ejendommen med et samlet bygningsareal er 201 m² med et kælderareal på 57 m².

Ejendommen er opført i mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Adgang til beboelsesbygningen sker via bryggers, der giver adgang til stue. Bryggers er belagt med grå klinker. Fra stuen er der adgang til køkken og mellemgang med 2 værelser og badeværelse. Stuen er belagt med trægulv. I stuen er der tillige en brændeovn. Soveværelset er tillige belagt med trægulv.

Fra mellemgangen er der adgang til de to værelser, der har gulvtæppe samt badeværelse, der er belagt med grå klinker. Der er væltet en væg, således at der ligeledes er adgang til køkken fra mellemgangen.

Der er er tale om et stort spisekøkken, der er belagt med grå klinker som de andre rum. Herfra er der en dør ud til haven samt en dør til en mellemgang, der leder videre til garagen/erhvervsdelen.

Mellemgangen er opdelt i to rum, hvoraf det ene er med grå klinker som i køkkenet og resten med gulvtæppe. I den ene del af mellemgangen er der adgang til et rum, der ligner en entré, som er blevet sløjfet ,samt et mindre vaskerum. Gulvet har lyse klinker. Derudover er der også en ikke-funktionel dør ud til haven samt en trappe ned til en mindre kælder med 3 mindre opbevaringsrum/varmerum med betongulv.

Fra mellemgangens ende er der adgang til en større garage med bad og toiletforhold. Gulvet er beton. Derfra er der adgang til et større areal, som har været anvendt til erhvervsdel i form af værksted m.m. Der er to mindre rum i tilknytning til denne del af arealet, som er en tilbygning. Rummene er alle med betongulv. Derfra er der adgang til en kælder, som også har været indrettet med en bar og et rum, som ikke er færdiggjort til toilet.

På ejendommen er der registreret en olietank.

Tanken er i størrelsesklasse 2 og er etableret og nedgravet i 1974 og er i drift.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:
I køkkenet er der Electrolux køle-/fryseskab, Baumatic gaskomfur samt Baumatic ovn, Gorenje emhætte samt Siemens opvaskemaskine.

Varmeinstallation: Centralvarme fra eget etkammer fyr til flydende brændsel samt supplerende varme i form af ovne med fast brændsel.

Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg.

Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6137.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 67500, heraf grundværdi kr. 770000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Poul Pylle Bartoft Andersen v/bobestyrer, advokat Claus Lynge

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Poul Pylle Bartoft Andersen v/bobestyrer, advokat Claus Lynge v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-17 kl. 09:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6137

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 250.000.

Retskreds

AS 54-60/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.